SiolNET. Planet TV Novosti
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Svetovni prvak s kavča

Svetovni prvak s kavča: 28. trening #video

0,04

termometer

S posebno oddajo Svetovni prvak s kavča lahko opravite trening in se pošteno razmigate kar v domači dnevni sobi. Vadbe, ki jih pripravlja priljubljeni osebni trener Andrej Milutinovič v družbi svoje izbranke Patricije Bezenšek, lahko na Planetu spremljate ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 14.10. Po oddaji najdete trening tudi na naši spletni strani.

Hrbet:

3 x 12 enoročno veslanje

3 x veslanje v oredklonu

3 x 12 izteg trupa na tleh

Biceps in trebuh:

3 x 12 upogib komolca leže + 30 upogib trupa

3 x enoročni upogib + 12 dvig kolen na prsa

Upogib komolca leže (opis vaje)

Svetovni prvak s kavča

Uležemo se na hrbet, v roke vzamemo utež. Nato iztegnemo roke do popolnega iztega do bokov, komolci so vodoravno s tlemi. Nato upognemo komolce do prsi in spustimo nazaj do bokov. Naredimo 3 x 12 ponovitev.

Svetovni prvak s kavča

Svetovni prvak s kavča

Če ste zamudili prejšnje treninge, jih najdete tukaj:

Andrej Milutinovič Planet TV Svetovni prvak s kavča: 1. trening #video Planet TV Planet TV Svetovni prvak s kavča: 2. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 3. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 4. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 5. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 6. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 7. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 8. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 9. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 10. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 11. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 12. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 13. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 14. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 15. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 16. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 17. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 18. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 19. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 20. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 21. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 22. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 23. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 24. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 25. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 26. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 27. trening #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin