SiolNET. Planet TV Novosti
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Svetovni prvak s kavča

Svetovni prvak s kavča: 24. trening #video

0,03

termometer

S posebno oddajo Svetovni prvak s kavča lahko opravite trening in se pošteno razmigate kar v domači dnevni sobi. Vadbe, ki jih pripravlja priljubljeni osebni trener Andrej Milutinovič v družbi svoje izbranke Patricije Bezenšek, lahko na Planetu spremljate ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 14.10. Po oddaji najdete trening tudi na naši spletni strani.

Hrbet:

  • 3 x 12 vleka za glavo z brisačo
  • 3 x 12 enoročno veslanje
  • 3 x 10 goodmorningov

Rame:

  • 3 x 12 potisk nad glavo
  • 3 x 10 izmeničnih dvigov pred telesom
  • 3 x 12 lateralnih dvigov

Izmenični dvigi pred telesom (opis vaje)

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Stojimo pokončno, v vsaki roki imamo eno lahko utež. Roke stegnemo pred seboj na boke in nato vsako roko posebej iztegnjeno dvignemo do višine oči in spustimo nazaj na boke. Delamo izmenično 3 x 12 ponovitev z vsako roko.

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Če ste zamudili prejšnje treninge, jih najdete tukaj:

Andrej Milutinovič Planet TV Svetovni prvak s kavča: 1. trening #video Planet TV Planet TV Svetovni prvak s kavča: 2. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 3. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 4. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 5. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 6. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 7. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 8. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 9. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 10. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 11. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 12. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 13. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 14. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 15. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 16. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 17. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 18. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 19. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 20. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 21. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 22. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 23. trening #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin