SiolNET. Planet TV Novosti
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Svetovni prvak s kavča

Svetovni prvak s kavča: 22. trening #video

0,03

termometer

S posebno oddajo Svetovni prvak s kavča lahko opravite trening in se pošteno razmigate kar v domači dnevni sobi. Vadbe, ki jih pripravlja priljubljeni osebni trener Andrej Milutinovič v družbi svoje izbranke Patricije Bezenšek, lahko na Planetu spremljate ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 14.10. Po oddaji najdete trening tudi na naši spletni strani.

Hrbet:

  • 3 x 10 iztegov trupa na klopci ali na tleh
  • 3 x 10 veslanje v predklonu
  • 3 x 12 skomig z rameni

Rame

  • 3 x 10 potisk nad glavo
  • 3 x 12 lateralnih dvigov in pred glavo
  • 3 x 15 rotatorna manšeta

Rotatorna manšeta (opis vaje)

Svetovni prvak s kavča | Foto:

V roke primemo lahke uteži. Postavimo se v pokončen položaj, roke imamo ob telesu in pokrčene v pravem kotu v višini popka. Nato izvedemo zunanjo rotacijo roke tako, da je komolec čim bolj pri miru in da se telo ne premika. Potisnemo zapestje čimbolj navzven in nato nazaj proti popku. Vsako roko naredimo 3 x 15 ponovitev.

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Če ste zamudili prejšnje treninge, jih najdete tukaj:

Andrej Milutinovič Planet TV Svetovni prvak s kavča: 1. trening #video Planet TV Planet TV Svetovni prvak s kavča: 2. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 3. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 4. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 5. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 6. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 7. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 8. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 9. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 10. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 11. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 12. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 13. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 14. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 15. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 16. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 17. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 18. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 19. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 20. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 21. trening #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin