SiolNET. Planet TV Novosti
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Svetovni prvak s kavča

Svetovni prvak s kavča: 12. trening #video

0,07

termometer

S posebno oddajo Svetovni prvak s kavča lahko opravite trening in se pošteno razmigate kar v domači dnevni sobi. Vadbe, ki jih pripravlja priljubljeni osebni trener Andrej Milutinovič v družbi svoje izbranke Patricije Bezenšek, lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 14.10. Po oddaji najdete trening tudi na naši spletni strani.

Andrej Milutinovič Planet TV Danes vstanite s kavča in začnite z vajami

Kardio:

  • 2 x Tabata jumping jack, skipping, slider, twister

Hrbet:

3 serije

  • 10 x ekstenzija trupa na klopci
  • 10 x veslanje v predklonu z utezjo (ali vrečo krompirja)
  • 10 x vleka za glavo s plastenko leže (pulldown)

Ekstenzija trupa na klopci

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Uležemo se na klop (ali na tla, ce nimamo klopi ali sedežne) tako, da imamo kolke na robu klopi, trup nam visi čez rob, z nogami se zataknemo za rob klopi, prekrižamo roke na ramenih in spustimo trup do tal ter se dvignemo do vodoravnega položaja in stisnemo križ, zadnjico in zadnji del nog. Naredimo 3 x 12 ponovitev.

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Trening si lahko po oddaji ogledate tudi na naši spletni strani.

Če ste zamudili prejšnje treninge, jih lahko najdete tukaj:

Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 10. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 9. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 8. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 7. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 6. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 11. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 5. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 4. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 3. trening #video Planet TV Planet TV Svetovni prvak s kavča: 2. trening #video Andrej Milutinovič Planet TV Svetovni prvak s kavča: 1. trening #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin