SiolNET. Planet TV Novosti
0,56

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Svetovni prvak s kavča

Danes vstanite s kavča in začnite z vajami

0,56

termometer

Andrej Milutinovič |  | Foto:

Čeprav se vam mogoče ta trenutek še zdi udobno posedati na kavču, je čas, da vstanete, se pretegnete in začnete vaditi. Ko bo konec dni v samoizolaciji, vam bo telo hvaležno za vsak počep in za vsako vajo. Kako učinkovito vaditi kar v zavetju svojega doma, vam bo pokazal priljubljeni osebni trener Andrej Milutinovič. Posebna oddaja Svetovni prvak s kavča bo na sporedu vsak delavnik ob 14.10 na Planetu, celoten trening pa bo objavljen tudi na naši spletni strani.

Odslej boste nekaj dobrega za svoje telo naredili kar doma. Na Planetu lahko trenirate v družbi osebnega trenerja Andreja Milutinoviča, ki je dvakratni svetovni prvak v fitnesu, osvojil pa je tudi naziv Mr. Universe in njegove partnerice Patricije Bezenšek.

Z njima boste lahko vsak dan med delavniki krepili svoje telo in zdravje, vse dokler se naša življenja ne vrnejo v normalne tirnice. Torej, vsi pokonci in gremo trenirat!

Oddaja Svetovni prvak s kavča bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 14.10. Celoten trening bo po oddaji objavljen tudi na naši spletni strani.
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Srečno samski Trendi Pokukajte v zakulisje nove serije Srečno samski #video Preživetje v divjini Planet TV Červek o koronavirusu: Ne bodite nebogljeni doma, pojdite v naravo Planet TV Planet TV Bi v krizni situaciji znali zanetiti ogenj? #video 360°  
delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin