SiolNET. Planet TV Novosti
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Svetovni prvak s kavča

Svetovni prvak s kavča: 19. trening #video

0,19

termometer

S posebno oddajo Svetovni prvak s kavča lahko opravite trening in se pošteno razmigate kar v domači dnevni sobi. Vadbe, ki jih pripravlja priljubljeni osebni trener Andrej Milutinovič v družbi svoje izbranke Patricije Bezenšek, lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 14.10. Po oddaji najdete trening tudi na naši spletni strani.

Kardio- 3 serije:

  • 30 sekund sliderjev
  • 30 sekund jumping jackov
  • 30 sekund skippinga

Prsa/rame:

  • 3 x 10 sklece + potiskov nad glavo
  • 3 x 10 metuljček + lateralni dvigi
  • 3 x 10 overhead vlekov + zadnje rame v predklonu

Vleka nad glavo leže (opis vaje):

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Uležemo se na tla na hrbet, v roke primemo utež in iztegnemo roke za glavo, da smo popolnoma iztegnjeni, noge po potrebi dvignemo navpično v zrak, tako da imamo križ na podlagi. Nato z iztegnjenimi rokami dvignemo utež do višine prsi in stisnemo trebušne ter prsne mišice, nato gremo z iztegnjenimi rokami nazaj za glavo skoraj do tal. Naredimo 3 x 12 ponovitev.

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Trening si po oddaji lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Če ste zamudili prejšnje treninge, jih najdete tukaj:

Andrej Milutinovič Planet TV Svetovni prvak s kavča: 1. trening #video Planet TV Planet TV Svetovni prvak s kavča: 2. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 3. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 4. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 5. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 6. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 7. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 8. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 10. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 11. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 12. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 13. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 14. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 15. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 16. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 17. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 18. trening #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin