SiolNET. Planet TV Novosti
0,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Svetovni prvak s kavča

Svetovni prvak s kavča: 16. trening #video

0,10

termometer

S posebno oddajo Svetovni prvak s kavča lahko opravite trening in se pošteno razmigate kar v domači dnevni sobi. Vadbe, ki jih pripravlja priljubljeni osebni trener Andrej Milutinovič v družbi svoje izbranke Patricije Bezenšek, lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 14.10. Po oddaji najdete trening tudi na naši spletni strani.

Kardio:

  • 2 x Tabata jumping jacki, kvadrat poskoki, sliderji, počepi

Roke:

3 serije

  • 12 x izteg komolca za glavo z utežjo
  • 12 x izteg komolca s plastenko ob telesu
  • 12 x upogib komolca s plastenko

 Izteg komolca za glavo z utežjo

Svetovni prvak s kavča | Foto:

V roke primemo utež in jih iztegnemo nad glavo. Nadlakti so navpično nad glavo ob ušesih. Nato pokrčimo roki za glavo do pravega kota, brez da bi premaknili komolce. Nsto iztegnemo roke v začetni položaj nad glavo do popolne iztegnitve komolcev. Naredimo 3 x 10 - 12 ponovitev. 

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Trening si lahko po oddaji ogledate tudi na naši spletni strani.

Če ste zamudili prejšnje treninge, jih lahko najdete tukaj:

Andrej Milutinovič Planet TV Svetovni prvak s kavča: 1. trening #video Planet TV Planet TV Svetovni prvak s kavča: 2. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 3. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 4. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 5. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 7. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 8. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 9. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 10. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 11. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 12. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 13. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 14. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 15. trening #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin