SiolNET. Planet TV Novosti
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Svetovni prvak s kavča

Svetovni prvak s kavča: 15. trening #video

0,08

termometer

S posebno oddajo Svetovni prvak s kavča lahko opravite trening in se pošteno razmigate kar v domači dnevni sobi. Vadbe, ki jih pripravlja priljubljeni osebni trener Andrej Milutinovič v družbi svoje izbranke Patricije Bezenšek, lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 14.10. Po oddaji najdete trening tudi na naši spletni strani.

Kardio

3 serije:

  • 30 sekund visokega skippinga
  • 30 sekund poskokov levo-desno
  • 30 sekund kolebnice (lahko namišljene)

Noge:

  • 3 x 12 počepov z zadnjico do stola z Ronnijem in elastiko
  • 3 x 10 različnih izpadnih korakov (na mestu, križni, naprej-nazaj s papirnato brisačko)

Izpadni korak s papirnato brisačko

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Stopimo skupaj. Pod eno nogo si nastavimo papirnato brisačko. Nato nogo, ki stoji na papirnati brisacki, potisnemo nazaj do položaja za izpadni korak. Pazimo, da sprednje koleno ne gre čez prste. Nato zadnjo nogo povlečemo nazaj v začetni položaj. Naredimo 3 x 10 - 12 korakov z vsako nogo.

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Svetovni prvak s kavča | Foto:

Trening si lahko po oddaji ogledate tudi na naši spletni strani.

Če ste zamudili prejšnje treninge, jih lahko najdete tukaj:

Andrej Milutinovič Planet TV Svetovni prvak s kavča: 1. trening #video Planet TV Planet TV Svetovni prvak s kavča: 2. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 3. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 4. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 5. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 6. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 7. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 8. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 9. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 10. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 11. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 12. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 13. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 14. trening #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin