SiolNET. Planet TV Novosti
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Svetovni prvak s kavča

Svetovni prvak s kavča: 27. trening #video

0,04

termometer

S posebno oddajo Svetovni prvak s kavča lahko opravite trening in se pošteno razmigate kar v domači dnevni sobi. Vadbe, ki jih pripravlja priljubljeni osebni trener Andrej Milutinovič v družbi svoje izbranke Patricije Bezenšek, lahko na Planetu spremljate ob ponedeljkih, sredah in petkih ob 14.10. Po oddaji najdete trening tudi na naši spletni strani.

Prsa:

  • 3 x 10 sklec na kolenih
  • 3 x 12 metuljček
  • 3 x 10 pullover za glavo leže

Rame:

  • 3 x 15 rotatorna manšeta
  • 3 x 12 potiskov nad glavo
  • 3 x 12 veslanje za zadnje rame

Rotatorna manšeta (opis vaje)

Svetovni prvak s kavča

Dvignemo roke tako, da imamo nadlaht vzporedno s tlemi in roke pokrčene v pravem kotu. Nato brez premikanja komolca zavrtimo roko v komolcu čim bolj proti tlem in nato nazaj kolikor gre , tako da imamo približno 180 stopinjski kot gibanja. Naredimo 3 x 15 ponovitev z obema rokama.

Svetovni prvak s kavča

 

 

 

Svetovni prvak s kavča

Če ste zamudili prejšnje treninge, jih najdete tukaj:

Andrej Milutinovič Planet TV Svetovni prvak s kavča: 1. trening #video Planet TV Planet TV Svetovni prvak s kavča: 2. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 3. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 4. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 5. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 6. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 7. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 8. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 9. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 10. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 11. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 12. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 13. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 14. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 16. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 17. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 18. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 19. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 20. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 21. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 22. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 23. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 24. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 25. trening #video Svetovni prvak s kavča Planet TV Svetovni prvak s kavča: 26. trening #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin