SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
TV-priporočila

Začnite leto 2021 z dobrimi filmi

TV-priporočila: top filmi leta 2020
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

V prvih TV-priporočilih leta 2021 si bomo privoščili kratek skok v bližnjo preteklost in vam predstavili filme, ki so zaznamovali "prekleto" kinematografsko leto 2020 in ki si jih že lahko ogledate doma.

Vesel božič Trendi Božični filmi za vse generacije in okuse

Tenet

Masiven, inovativen in do zdaj najambicioznejši akcijski spektakel velikega Christopherja Nolana, slovitega avtorja nepozabnih uspešnic Memento, Vitez teme, Dunkirk, Medzvezdje in Izvor. Četrti najdonosnejši film leta 2020. • Film je na voljo v videoteki DKino. Masiven, inovativen in do zdaj najambicioznejši akcijski spektakel velikega Christopherja Nolana, slovitega avtorja nepozabnih uspešnic Memento, Vitez teme, Dunkirk, Medzvezdje in Izvor. Četrti najdonosnejši film leta 2020. • Film je na voljo v videoteki DKino.

Klic divjine (The Call of the Wild)

Oglejte si Harrisona Forda v najnovejši in za vso družino primerni celovečerni upodobitvi istoimenskega pustolovskega romana Jacka Londona o velikem medsebojnem prijateljstvu med psom in človekom. • V nedeljo, 27. 12., ob 6. uri na HBO 2.* │ Tudi na HBO OD/GO. Oglejte si Harrisona Forda v najnovejši in za vso družino primerni celovečerni upodobitvi istoimenskega pustolovskega romana Jacka Londona o velikem medsebojnem prijateljstvu med psom in človekom. • V nedeljo, 27. 12., ob 6. uri na HBO 2.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Kralj Staten Islanda (The King Of Staten Island)

Zvezdnik satirične oddaje Saturday Night Live Pete Davidson je v delno avtobiografski zgodbi pod režijsko taktirko Judda Apatowa (40-letni devičnik, To so 40, Razuzdanka) upodobil zakajenega brezdelneža, ki se mora po smrti svojega očeta premakniti z mrtve točke in podati na pot odraslosti. • V videoteki DKino. Zvezdnik satirične oddaje Saturday Night Live Pete Davidson je v delno avtobiografski zgodbi pod režijsko taktirko Judda Apatowa (40-letni devičnik, To so 40, Razuzdanka) upodobil zakajenega brezdelneža, ki se mora po smrti svojega očeta premakniti z mrtve točke in podati na pot odraslosti. • V videoteki DKino.

Podli fantje za vedno (Bad Boys for Life)

Will Smith in Martin Lawrence se vračata v vlogah neizprosnih miamijskih detektivov, v tretjem in domnevno zadnjem delu priljubljene akcijske franšize pa se zoperstavita materi in sinu, ki obvladujeta miamijsko mamilarsko podzemlje. Drugi najdonosnejši film leta 2020 za kitajsko zgodovinsko dramo The Eight Hundred. • V četrtek, 13. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO. Will Smith in Martin Lawrence se vračata v vlogah neizprosnih miamijskih detektivov, v tretjem in domnevno zadnjem delu priljubljene akcijske franšize pa se zoperstavita materi in sinu, ki obvladujeta miamijsko mamilarsko podzemlje. Drugi najdonosnejši film leta 2020 za kitajsko zgodovinsko dramo The Eight Hundred. • V četrtek, 13. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Neodvisne (Misbehaviour)

Resnična zgodba o skupini žensk, ki so leta 1970 v Londonu med prireditvijo mis sveta vdrle na oder. V neposrednem televizijskem prenosu tekmovanja, ki ga je spremljalo več kot 100 milijonov gledalcev, so se uprle ponižujočemu patriarhatu in postavile pod vprašaj zahodni ideal lepote. • V videoteki DKino. Resnična zgodba o skupini žensk, ki so leta 1970 v Londonu med prireditvijo mis sveta vdrle na oder. V neposrednem televizijskem prenosu tekmovanja, ki ga je spremljalo več kot 100 milijonov gledalcev, so se uprle ponižujočemu patriarhatu in postavile pod vprašaj zahodni ideal lepote. • V videoteki DKino.

December 2020 na HBO Trendi Decembrska evforija z Jamesom Bondom ter enim in edinim Ivanom

Naprej (Onward)

Animirana uspešnica studiev Disney in Pixar je umeščena v fantazijski svet, zgodba pa nam predstavi najstniška brata (glasova sta jima posodila Tom Holland in Chris Pratt), ki se podata na nenavadno dogodivščino, da bi odkrila, ali je še mogoče najti malo čarobnosti tam zunaj. • V soboto, 26. 12., ob 14.55 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO. Animirana uspešnica studiev Disney in Pixar je umeščena v fantazijski svet, zgodba pa nam predstavi najstniška brata (glasova sta jima posodila Tom Holland in Chris Pratt), ki se podata na nenavadno dogodivščino, da bi odkrila, ali je še mogoče najti malo čarobnosti tam zunaj. • V soboto, 26. 12., ob 14.55 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Bill in Ted se soočita z glasbo (Bill and Ted Face the Music)

V povsem novem (in domnevno zadnjem) delu kultne komične trilogije morata prijatelja Bill (Alex Winter) in Ted (Keanu Reeves) znova odpotovati skozi čas, izpolniti svojo usodo in napisati pesem, ki bo združila človeštvo in ga obvarovala pred uničenjem. • V videoteki DKino. V povsem novem (in domnevno zadnjem) delu kultne komične trilogije morata prijatelja Bill (Alex Winter) in Ted (Keanu Reeves) znova odpotovati skozi čas, izpolniti svojo usodo in napisati pesem, ki bo združila človeštvo in ga obvarovala pred uničenjem. • V videoteki DKino.

Ježek Sonic (Sonic The Hedgehog)

Na istoimenski seriji videoiger temelječa akcijska komična pustolovščina o izjemno hitrem modrem ježku, ki mora s pomočjo policista zaustaviti megalomanskega zlobneža v podobi Jima Carreyja. • V sredo, 30. 12., ob 8. uri na HBO 2.* │ Tudi na HBO OD/GO. Na istoimenski seriji videoiger temelječa akcijska komična pustolovščina o izjemno hitrem modrem ježku, ki mora s pomočjo policista zaustaviti megalomanskega zlobneža v podobi Jima Carreyja. • V sredo, 30. 12., ob 8. uri na HBO 2.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Lov (The Hunt)        

Kontroverzna akcijska srhljivka o kabali liberalnih elit, ki za šport lovijo in ubijajo ugrabljene desničarje. Film, ki je zamišljen kot satira globokega političnega razkola med ameriško desnico in levico, je razburil tudi predsednika ZDA Donalda Trumpa. • V videoteki DKino. Kontroverzna akcijska srhljivka o kabali liberalnih elit, ki za šport lovijo in ubijajo ugrabljene desničarje. Film, ki je zamišljen kot satira globokega političnega razkola med ameriško desnico in levico, je razburil tudi predsednika ZDA Donalda Trumpa. • V videoteki DKino.

En in edini Ivan (The One and Only Ivan)

Gorilji samec Ivan se sprašuje, od kod je prišel in kakšna je bila v resnici njegova preteklost, ter s pomočjo slonice Ruby načrtuje pobeg iz ujetništva. Disneyjev film prinaša priredbo nagrajene knjige o zelo posebni živali ter nepozabno zgodbo o lepoti in prijateljstvu, moči predstave in pomenu tistega, čemur pravimo dom. • V petek, 8. 1., ob 6. uri na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO. Gorilji samec Ivan se sprašuje, od kod je prišel in kakšna je bila v resnici njegova preteklost, ter s pomočjo slonice Ruby načrtuje pobeg iz ujetništva. Disneyjev film prinaša priredbo nagrajene knjige o zelo posebni živali ter nepozabno zgodbo o lepoti in prijateljstvu, moči predstave in pomenu tistega, čemur pravimo dom. • V petek, 8. 1., ob 6. uri na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO.

TV-priporočila: božični filmi Trendi Božične filmske norčije
V videoteki DKino si oglejte tudi:
Veseli prazniki Trendi Veseli prazniki (Happiest Season) Visoka nota Trendi Visoka nota (The High Note) Galerija strtih src Trendi Galerija strtih src (The Broken Hearts Gallery) Ema Trendi Ema Scoob! Trendi Scoob!

Napovednik filma Tenet:


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO: OGLED NAZAJ?*
Videoteka DKINO 5  
Planet │Planet HD 3│13 DA
Planet 2 │Planet 2 HD 22│24 DA
Planet PLUS │ Planet PLUS HD 21│23 DA
HBO On Demand │HBO GO 203│240  
HBO │ HBO 2 │ HBO 3 6 in 201 │ 204 │ 206 DA

*Možnost sedemdnevnega ogleda za nazaj velja za linearne programe.

30 kovancev Trendi 30 kovancev za izdajo Jezusa Kristusa

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin