SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Lov (The Hunt)

Lov
The Hunt © 2020 Universal Pictures. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Kontroverzna akcijska srhljivka o kabali liberalnih elit, ki za šport lovijo in ubijajo ugrabljene desničarje. Film, ki je zamišljen kot satira globokega političnega razkola med ameriško desnico in levico, je razburil tudi predsednika ZDA Donalda Trumpa.

ZDA│ 2020 │ 86 min. │ Akcijska srhljivka

R: Craig Zobel│ I: Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Emma Roberts

IMDb: 6,5/10 │ Rotten Tomatoes: 57 % │ Uporabniki Googla: 75 %

Dvanajst neznancev se prebudi na neznani lokaciji. Tam kmalu z grozo spoznajo, da jih lovijo kot živino, ne vedo pa, zakaj so se znašli tam in kdo jih lovi.

Njegova temna tvar S2 Trendi Na male zaslone se je vrnila Njegova temna tvar

V oddaljeni graščini se medtem srečujejo izbranci, lovci, ki ljudi lovijo za šport. Toda njihove skrivnosti kmalu postanejo ogrožene, saj ena od tarč pozna igro bolje kot jo lovci sami.

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

"Lov je vsekakor kontroverzen, vendar gre za žalitev enakih možnosti, ki se odpove strankarskemu duhu, da bi se krvavo in nasilno ponorčeval iz vseh." Brian Truitt, USA Today

Superkategorija Liffe Trendi Podoživite pretekle izdaje Liffa

"Film Lov je zabaven in penast, a vendar zakoreninjen v našem ranjenem svetu. In če to ni dovolj, da vas prepriča – Donald Trump ga sovraži." Ed Potton, Times

Napovednik filma Lov:

Zanimivosti:

  • Režiser filma Craig Zobel in soavtor scenarija Damon Lindelof sta dejala, da so si film zamislili kot satiro globokega političnega razkola med ameriško desnico in levico.
  • Lov Ameriški predsednik Donald Trump je po objavi napovednika za Lov, avgusta 2020 na Tvitterju zapisal: "Film, ki bo izšel, so posneli zato, da bi podžigali in zanetili kaos. Sami so arhitekti nasilja, potem pa poskušajo kriviti druge. Oni so pravi Rasisti in zelo slabi za našo Državo!"
  • Scenarij temelji na kratki zgodbi z naslovom The Most Dangerous Game (Najnevarnejša igra), avtorja Richarda Connella iz leta 1924.
  • Lov Film sta producirala Jason Blum (producent srhljivke Zbeži! in franšize Očiščenje) in Damon Lindelof – ustvarjalec HBO-serije Varuhi in soustvarjalec TV-serije Skrivnostni otok.
  • Film bi moral v ameriške kinematografe prispeti septembra 2019, po množičnih streljanjih avgusta 2019 v mestih Dayton in El Paso pa so se vodilni pri studiu Universal odločili, da začetek predvajanja filma prestavijo na marec 2020. Vidnejši uspeh v kinematografih mu je sicer preprečila pandemija koronavirusa.
TV-priporočila: Liffe po Liffu Trendi Liffe po Liffu

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Nevidni človek Trendi Nevidni človek (The Invisible Man) Otroška igra Trendi Otroška igra (Child's Play) Ne dihaj! Trendi Ne dihaj! (Don't Breathe)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin