SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
 • Messenger
 • Messenger
Že v videoteki DKino!

Otroška igra (Child's Play)

Otroška igra
Karantanija Cinemas
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Sodobna predelava slovite istoimenske grozljivke iz leta 1988 o morilski lutki (tej je glas posodil zvezdnik Vojne zvezd Mark Hamill), ki ustrahuje svojega mladega lastnika.

ZDA, Kanada │ 2019 │ 86 min. │ Grozljivka

R: Lars Klevberg│ I: Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Tim Matheson, David Lewis

IMDb: 5,8/10 │ Rotten Tomatoes: 63 % │ Uporabniki Googla: 78 %

Mati samohranilka svojemu sinu Andyju po selitvi v novo mesto podari posebno darilo – tehnološko dovršeno lutko, poimenovano Buddi. Ta hitro postane sinov najboljši prijatelj.

Januar na Viasat History Trendi Spoznajte veličastne branike moči

Nekega dne pa Chucky, kot se lutka preimenuje, nenadoma oživi. Andy se poveže z drugimi otroki iz soseščine, da bi zlobni igrači preprečili povzročitev krvavega razdejanja.

1 / 5
2 / 5
3 / 5
4 / 5
5 / 5

"Zlobnejše, bolj igrivo in prav tako dobro, če ne celo boljše, kot izvirni film." Nick Allen, RogerEbert.com


"Otroška igra prekipeva od razvedrilnega slabega okusa." Peter Bradshaw, Guardian

TV-priporočila: Filmi Stevena Spielberga Trendi Silvestrski filmski maraton velikega Stevena Spielberga

"Tej novi predelavi Chuckyjevega izvora uspe biti tako bolj nora kakor bolj preudarna od izvirnika, v katerem je lutka pohajkovala po Chicagu in govorila v slogu gangsterja iz filma Fantje in punčke." Johnny Oleksinski, New York Post

Napovednik filma Otroška igra:

Zanimivosti:

 • Avtor franšize in njenih likov Don Mancini pri tej predelavi ni sodeloval. Ustvarjalci izvirne Otroške igre (1988) in vseh preteklih nadaljevanj so se odločili, da bodo posneli omejeno serijo Chucky (2020) in tam nadaljevali zgodbo. 
 • Film je v severnoameriške kinematografe prispel isti dan kot Svet igrač 4 (2019) – še en film o oživljenih igračah v lasti dečka Andyja.
 • Mark Hamilll, najbolj znan po vlogi Luka Skywalkerja iz franšize Vojna zvezd, je Chuckyju posodil glas že v animirani TV-seriji Robot Chicken (2005).
  Otroška igra
  Igralec je sicer znan po tem, da je posodil glas tudi Jokerju v animiranih filmih o Batmanu. Po naključju je bil lastnik izvirnega Chuckyjevega glasu, igralec Brad Dourif, kandidat za vlogo Jokerja v filmu Batman (1989).
 • Posodobljen Chucky je veliko naprednejši od preteklih različic. Zdaj lahko dostopa do drugih naprav, pogleda skozi njih, prevzame termostate, vozila, robote in podobno.
 • Andyjev otroški policijski avtomobil v nekem trenutku izjavi: "Mrtev ali živ, greš z menoj." Citat je posvetilo akcijski uspešnici Robocop (1987), ki so jo prav tako posneli pod okriljem produkcijskega podjetja Orion Pictures.
Černobil Trendi Odštevanje se začenja: vsebine na televiziji za boljši zaključek leta

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Annabelle 3 Trendi Annabelle 3 (Annabelle Comes Home) Dobro se skrij Trendi Dobro se skrij (Ready or Not) Pri mami Trendi Pri mami (Ma)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin