SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Dobro se skrij (Ready or Not)

Dobro se skrij
Ready or Not © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Nevestina poročna noč se srhljivo skazi, ko jo primoženo sorodstvo prisili, da sodeluje v grozljivi igri. Eno od najbolj hvaljenih grozljivk leta 2019 odlikujejo temačen humor, pameten scenarij s satiričnimi podtoni in prebojen nastop glavne igralke Samare Weaving, v vlogi peklenske tašče pa se izkaže Andie MacDowell.

ZDA, Kanada │ 2019 │ 91 min. │ Komična grozljivka

R: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett│ I: Samara Weaving, Andie MacDowell, Mark O'Brien

IMDb: 6,9/10 │ Rotten Tomatoes: 88 % │ Uporabniki Googla: 85 %

Grace se primoži v premožno dinastijo. Po sanjski poroki se mladoporočenca vrneta v podeželski dom moževe ekscentrične družine, kjer pa ju namesto poročne noči čaka izpolnitev brutalne tradicije.

Vojna svetov Trendi Premiera prve pristne upodobitve kultne Vojne svetov

Nevesta bo sprejeta v družino samo, če ji uspe preživeti poročno noč, medtem ko jo drugi, do zob oboroženi člani družine lovijo v upanju, da bi ji to preprečili.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

"Ta nova ponudba v žanru skrivalnih grozljivk se opira na temelje razrednega boja ter dosega spretno ravnovesje med srhljivo grozo in črno komedijo." Eren Orbey, New Yorker


"Zlobno razvedrilen od začetka do konca in obarvan z dovolj svežimi osebnostmi, da se razvije v nekaj več kot seštevek svojih delov." David Ehrlich, indieWire

December na HBO Trendi Saga o Harryju Potterju in veličasten zaključek Maščevalcev

"Izvrstno divjanje z junakinjo, ki se nikoli ne jemlje preveč resno in ima nekaj pikrega povedati o razrednem sistemu." Ed Potton, Times


"Pridemo zaradi samostrelov itd. ter da si ogledamo, kako se v realnem času rojeva zvezda Weavingova; ostanemo zaradi družbeno-ekonomskih naukov in sladkega, sladkega maščevanja." Leah Greenblatt, Entertainment Weekly

Napovednik filma Dobro se skrij:

Zanimivosti:

  • Na spletnem zbiralniku filmskih kritik Rotten Tomatoes je film Dobro se skrij pozitivno ocenilo 88 odstotkov kritikov, s čimer je ta zasedel sedmo mesto na tamkajšnji lestvici 32 najbolje ocenjenih grozljivk leta 2019.
  • Dobro se skrij Skoraj vse člane družine Le Domas, vključno z njihovim butlerjem, so upodobili kanadski igralci. Med njimi so samo tri izjeme. Nevesto Grace je upodobila avstralska igralka Samara Weaving, njeno taščo Becky in svaka Daniela pa sta odigrala Američanka Andie MacDowell in Američan Adam Brody.
  • Kostumografinja Avery Plewes je oblikovala 17 različic nevestine poročne obleke, saj so ustvarjalci želeli, da obleka ustreza razvoju dogodkov in obnašanju glavne junakinje.
  • Dobro se skrij Imperij družabnih iger Le Domas temelji na dveh, zdaj že propadlih proizvajalcih iger – podjetju Miltona Bradleyja in podjetju bratov Parker.
  • Na družbenem omrežju Twitter je film podprl sloviti pisatelj Stephen King, svoje zadovoljstvo s filmom pa sta tam izrazila tudi režiserja kultnih grozljivk, oskarjevec Guillermo del Toro (Favnov labirint) in Michael Dougherty (Posladki zla).
Praznična filmska priporočila Trendi Vam božični filmi že presedajo? To so najboljše alternative.

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Mi Trendi Mi (Us) Annabelle 3 Trendi Annabelle 3 (Annabelle Comes Home) Srečen smrtni dan 2 Trendi Srečen smrtni dan 2 (Happy Death Day 2U)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin