SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Scoob!

Scoob!
Scoob! © 2020 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Prva celovečerna animirana pustolovščina o Scooby-Dooju prinaša zgodbo o izvoru prijateljstva med Scoobyjem in drugimi priljubljenimi junaki skrivnostnih ugank.

ZDA │ 2020 │ 89  min. │ Animirana komična pustolovščina

R: Tony Cervone│ G: Mark Wahlberg, Zac Efron, Will Forte, Amanda Seyfried

IMDb: 5,7/10 │ Rotten Tomatoes: 48 % │ Uporabniki Googla: 86 %

Scooby in njegova družba se spopadejo z najtežjim izzivom do zdaj, ko dobijo nalogo, da morajo preprečiti zlobni načrt duha psa, poimenovanega Cerberus.

HBO oktober Trendi Vroče oktobrske premiere na HBO

Končno tudi izvemo zgodbo, kako sta se dolgoletna prijatelja Scooby in Shaggy spoznala in kako sta združila moči z drugimi uslužbenci detektivskega podjetja Mystery Inc. – Fredom, Velmo in Daphne.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8

"Zdi se, kot da gre za klasično uganko Scooby-Dooja, in očitno je, da vsi sodelujoči ne premorejo nič drugega kot ljubezen do vesolja, ki so ga poskušali posodobiti za moderno dobo." Kate Erbland, indieWire

Filmi za jesensko počitniško varstvo Trendi Filmi za jesensko počitniško varstvo

"Film poskuša narediti malo preveč in traja predolgo, vendar gre za ljubeznivo mešanico nostalgije in družini prijazne animirane akcijske pustolovščine." James Berardinelli, ReelViews

Napovednik filma Scoob!:

Zanimivosti:

  • Film Scoob! (2020) je tretji celovečerec, ki temelji na likih izjemno priljubljene animirane serije produkcijskega podjetja Hanna-Barbera, in predstavlja poskus ponovnega zagona filmske franšize, ki vključuje še animirano-igrana filma Scooby-Doo (2002) in Scooby-Doo 2: Pošasti na prostosti (2004).
  • Scoob! To naj bi bil tudi prvi film v načrtovanem kinematografskem vesolju Hanne-Barbere.
    Gre za serijo samostojnih, a ohlapno povezanih animiranih celovečercev v slogu Marvelovega kinematografskega vesolja, ki bodo temeljili na risankah Hanne-Barbera, v bližnji prihodnosti pa si lahko obetamo še celovečerne upodobitve risank Kremenčkovi, Jetsonovi in Wacky Races.
  • Scoob! Modremu sokolu (Blue Falcon) je glas posodil Mark Wahlberg. To je sicer zvezdnikova prva glasovna vloga v animiranem celovečercu.
  • Fredu Jonesu je glas posodil Zac Efron, kandidati za to glasovno vlogo pa so bili še Dwayne Johnson, Chris Pratt in Ryan Reynolds.
  • To je drugi skupni projekt Marka Wahlberga in Amande Seyfried po komediji Ted 2 (2015).
  • Film je celovečerni režijski prvenec Tonyja Cervona. Ta se je kot animator kalil pri risankah iz franšiz Hanna-Barbera in Looney Tunes, sodeloval pa je tudi pri animirano-igranem celovečercu Space Jam (1996).
Oktober na Viasat Explore Trendi Takšni in drugačni zakladi rek in oceanov

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Dolittle Trendi Dolittle Dom gospodične Peregrine za nenavadne otroke Trendi Dom gospodične Peregrine za nenavadne otroke (Miss Peregrine's Home For Peculiar Children) Posebej nenavadno Trendi Posebej nenavadno (Extra Ordinary)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin