Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 10. 2020,
15.57

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

ribolov dokumentarna serija Viasat Explore TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 15. 10. 2020, 15.57

3 leta, 6 mesecev

Oktober na Viasat Explore

Takšni in drugačni zakladi rek in oceanov

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Oktober na Viasat Explore

Program Viasat Explore je namenjen radovednim gledalcem, ki jih zanima raziskovanje vsega novega in nenavadnega. Preverite, katere nove vsebine si boste na njem lahko ogledali oktobra.

HBO oktober
Trendi Vroče oktobrske premiere na HBO
Zvezdniki ribištva

Premierno od sobote, 10. oktobra, ob 21.50. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 6 x 60 min. │ Foto: TVF International | Foto: Premierno od sobote, 10. oktobra, ob 21.50. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 6 x 60 min. │ Foto: TVF International

V tej sezoni bosta ribiški fanatik in olimpijec Dean Macey ter nekdanji ribolovni zasvojenec Adam Rooney potovala na različna prizorišča doma in na tujem ter se spopadla s trojico težavnih ribiških izzivov.

Na potovanju jima bodo pomagali nekateri najbolj priznani ribiči, vsi pa so osredotočeni le na eno stvar – da bi uresničili zadane ekipne cilje in postali ribiški zvezdniki.

TV-priporočila: Matt Damon 50
Petdeset let nadarjenega gospoda Damona
Večeri, posvečeni zlatu iz oceana

Od 5. oktobra vsak ponedeljek ob 20.15.  │ Foto: TCB Media Rights | Foto: Od 5. oktobra vsak ponedeljek ob 20.15.  │ Foto: TCB Media Rights

V dveh izjemno priljubljenih oddajah programa Viasat Explore se možje z dežele tam spodaj podajo na odprto morje. Epizode bodo predvajali eno za drugo in vam pričarali večer na nevarnem morju Južne Avstralije in ob obali južne Nove Zelandije.

Stopite na krov njihove raziskovalne ladje in se pripravite na plutje po morju v lovu za zakladi oceana. Težavno delo bodo zaznamovali številni vzponi in padci, na koncu pa se bo izkazalo, ali bodo udeleženci domov odpotovali z bogatim izplenom morskega zlata ali pa jih čakajo prazne mreže.

Scott in Bailey
Trendi Veliko več kot samo ženi, materi in ljubici

Program Viasat Explore je na televiziji Telekoma Slovenije na pr. mestu 130.*

Program je vključen v programske opcije MINISTANDARD in MEGA HD ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Viasat Explore.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte