SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Bill in Ted se soočita z glasbo (Bill and Ted Face the Music)

Bill in Ted se soočita z glasbo
Bill and Ted Face the Music © 2020 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

V povsem novem (in domnevno zadnjem) delu kultne komične trilogije morata prijatelja Bill (Alex Winter) in Ted (Keanu Reeves) znova odpotovati skozi čas, izpolniti svojo usodo in napisati pesem, ki bo združila človeštvo in ga obvarovala pred uničenjem.

ZDA, Bahami │ 2020 │ 88 min. │ Komična glasbena pustolovščina

R: Dean Parisot I: Keanu Reeves, Alex Winter, Samara Weaving, Kristen Schaal

IMDb: 6,1/10 │ Rotten Tomatoes: 82 % │ Uporabniki Googla: 77 %

Prijatelja in junaka dveh velikih pustolovščin Bill in Ted sta očeta v srednjih letih, ko jima obiskovalec iz prihodnosti pove, da je njuna glasba ključ do miru in harmonije v svetu.

Vesel božič Trendi Božični filmi za vse generacije in okuse

Odbiti par se mora pripravi na vnovično potovanje skozi čas, pri izpolnjevanju njune rokenrol usode pa jima pomagajo hčerki ter številne zgodovinske in glasbene legende.

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

"Za film, v katerem bi se lahko vsak trenutek končal svet, je 'Bill in Ted se soočita z glasbo' strašansko prijazen in razveseljiv." Steve Pond, TheWrap

TV-priporočila: zimski filmi Trendi Zimska filmska pravljica

"Film vam bo na obrazu izrisal velik neumen nasmeh, hkrati pa vnesel določeno dostojanstvo in globino v nerazdružljiva najboljša prijatelja, ki sta zdaj v srednjih letih." Brian Truitt, USA Today

Napovednik filma Bill in Ted se soočita z glasbo:

Zanimivosti:

  • To je tretji in predvidoma zadnji film v filmski seriji, ki se je začela s filmom Bill & Ted's Excellent Adventure (1989) in nadaljevala s filmom Ted's Bogus Journey (1991).
  • Bill in Ted se soočita z glasbo Zgodbo filma sta scenarista in ustvarjalca franšize Chris Matheson in Ed Solomon začela pisati že pred desetimi leti oziroma po tem, ko je glavni zvezdnik Keanu Reeves (Ted) izrazil pripravljenost na sodelovanje pri snemanju tretjega dela.
  • To je prva negostujoča vloga Alexa Winterja (Bill) po letu 1993, ko je igralec nastopil v ZF-komediji Freaked.
  • Bill in Ted se soočita z glasbo Leta 2008 umrli komik George Carlin se v filmu pojavi v posthumni vlogi Rufusa. Ustvarjalci so v ta namen uporabili Carlinove arhivske posnetke, liku pa je glas posodil Piotr Michael.
  • V filmu se v gostujoči vlogi pojavi tudi Carlinova hčerka Kelly Carlin, ustvarjalci pa so se komiku poklonili tudi tako, da so Rufusovo hčerko poimenovali Kelly. To je sicer upodobila komičarka Kristen Schaal.
December 2020 na HBO Trendi Decembrska evforija z Jamesom Bondom ter enim in edinim Ivanom
 Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Veseli prazniki Trendi Veseli prazniki (Happiest Season) Kralj Staten Islanda Trendi Kralj Staten Islanda (The King Of Staten Island) Visoka nota Trendi Visoka nota (The High Note)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin