Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 12. 2020,
14.16

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

film gore zima priporočila TV Telekoma Slovenije

Petek, 18. 12. 2020, 14.16

3 leta, 4 mesece

TV-priporočila

Zimska filmska pravljica

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
TV-priporočila: zimski filmi

Pred začetkom koledarske zime in ob svetovnem dnevu gora – tega zaznamujemo 11. decembra – smo na malih zaslonih poiskali žanrsko raznolike filme, ki vam bodo v varnem zavetju doma pričarali zimsko vzdušje in vas popeljali na zasnežene vršace.

December 2020 na Viasat Explore
Trendi Praznično raziskovanje vsega mogočega

Arktika (Arctic, 2018)

Islandska drama spremlja moškega (Mads Mikkelsen), ki po strmoglavljenju letala obtiči v neskončni ledeni divjini arktičnih prostranstev. Film preživetja Joeja Penne so premierno prikazali na mednarodnem filmskem festivalu v Cannesu. • V torek, 15. 12., ob 6. uri na HBO 3.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Islandska drama spremlja moškega (Mads Mikkelsen), ki po strmoglavljenju letala obtiči v neskončni ledeni divjini arktičnih prostranstev. Film preživetja Joeja Penne so premierno prikazali na mednarodnem filmskem festivalu v Cannesu. • V torek, 15. 12., ob 6. uri na HBO 3.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Misija Arktika (Operation Arctic, 2014)

Trije otroci sami v ledeni naravi, obdani z lačnimi polarnimi medvedi, morajo dati vse od sebe, da se bodo lahko vrnili domov. Vznemirljiva zgodba o preživetju na samotnem arktičnem otoku. • Film je na voljo v videoteki DKino. | Foto: Trije otroci sami v ledeni naravi, obdani z lačnimi polarnimi medvedi, morajo dati vse od sebe, da se bodo lahko vrnili domov. Vznemirljiva zgodba o preživetju na samotnem arktičnem otoku. • Film je na voljo v videoteki DKino.

Ko gre vse po zlu (Downhill, 2020)

Dogodek, ki se zgodi med počitnikovanjem v zasneženih Alpah, zakonski par prisili, da ovrednoti svoj odnos. V ameriški priredbi v Cannesu nagrajene komične drame Višja sila sta glavni vlogi odigrala Will Ferrell in Julia Louis-Dreyfus. • V nedeljo, 20. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Dogodek, ki se zgodi med počitnikovanjem v zasneženih Alpah, zakonski par prisili, da ovrednoti svoj odnos. V ameriški priredbi v Cannesu nagrajene komične drame Višja sila sta glavni vlogi odigrala Will Ferrell in Julia Louis-Dreyfus. • V nedeljo, 20. 12., ob 20. uri na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Povratnik (The Revenant, 2015)

Kritiško opevana mojstrovina Alejandra G. Iñárrituja o ameriškem pustolovcu, ki se po izdaji pomočnika zoperstavi smrtonosni naravi in okrutnim zasledovalcem. Film je mehiškemu režiserju prinesel četrtega oskarja, glavnemu zvezdniku Leonardu DiCapriu pa dolgo pričakovanega prvega. • V nedeljo, 13. 12., ob 20. uri na Planeta.* │ Tudi v DKino. | Foto: Kritiško opevana mojstrovina Alejandra G. Iñárrituja o ameriškem pustolovcu, ki se po izdaji pomočnika zoperstavi smrtonosni naravi in okrutnim zasledovalcem. Film je mehiškemu režiserju prinesel četrtega oskarja, glavnemu zvezdniku Leonardu DiCapriu pa dolgo pričakovanega prvega. • V nedeljo, 13. 12., ob 20. uri na Planeta.* │ Tudi v DKino.

Inukovo potovanje (Inuk, 2010)

Na epskem popotovanju skozi ledeno divjino se mora 16-letni Inuk spopasti s svojo preteklostjo in poiskati pot v prihodnost. Avtentična pripoved o odraščanju na sodobni Grenlandiji – v deželi, razklani med tradicijo in modernostjo. • V videoteki DKino. | Foto: Na epskem popotovanju skozi ledeno divjino se mora 16-letni Inuk spopasti s svojo preteklostjo in poiskati pot v prihodnost. Avtentična pripoved o odraščanju na sodobni Grenlandiji – v deželi, razklani med tradicijo in modernostjo. • V videoteki DKino.

Vesel božič
Trendi Božični filmi za vse generacije in okuse

Preživetje (The Grey, 2011)

Liam Neeson v akcijski pustolovščini o skupini naftnih delavcev, ki jih po strmoglavljenju letala v zakotni divjini Aljaske preganja trop krvoločnih volkov. • V četrtek, 24. 12., ob 22.30 na CineStar TV Action & Thriller. | Foto: Liam Neeson v akcijski pustolovščini o skupini naftnih delavcev, ki jih po strmoglavljenju letala v zakotni divjini Aljaske preganja trop krvoločnih volkov. • V četrtek, 24. 12., ob 22.30 na CineStar TV Action & Thriller.

Severna stena Eigerja (Nordwand, 2008)

Tik pred olimpijskimi igrami želi Hitler videti nemške junake, ki bodo moč nove rase le podkrepili z uspehi in izrednimi dosežki. Tistega, ki bo prvi preplezal nevarno in nedosegljivo goro Eiger, čaka zlata olimpijska medalja. Podviga se lotita tudi dva Bavarca, ko goro zajame snežni vihar, pa se plezalci ne borijo več za prestižni vrh, ampak za golo preživetje. • V videoteki DKino. | Foto: Tik pred olimpijskimi igrami želi Hitler videti nemške junake, ki bodo moč nove rase le podkrepili z uspehi in izrednimi dosežki. Tistega, ki bo prvi preplezal nevarno in nedosegljivo goro Eiger, čaka zlata olimpijska medalja. Podviga se lotita tudi dva Bavarca, ko goro zajame snežni vihar, pa se plezalci ne borijo več za prestižni vrh, ampak za golo preživetje. • V videoteki DKino.

Ledeno kraljestvo (Frozen, 2013)

Z dvema oskarjema nagrajena Disneyjeva uspešnica o pogumni kraljični, ki se s prijatelji odpravi poiskat svojo odtujeno sestro, da bi rešili deželo iz ledenega objema. Drugi najuspešnejši animirani celovečerec v zgodovini je omrežil gledalce po vsem svetu. • V petek, 25. 12., ob 18.15 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Z dvema oskarjema nagrajena Disneyjeva uspešnica o pogumni kraljični, ki se s prijatelji odpravi poiskat svojo odtujeno sestro, da bi rešili deželo iz ledenega objema. Drugi najuspešnejši animirani celovečerec v zgodovini je omrežil gledalce po vsem svetu. • V petek, 25. 12., ob 18.15 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Izgubljeni v belini (Into the White, 2012)

Med drugo svetovno vojno skupina britanskih in nemških vojakov obtiči v koči sredi zasnežene divjine, kjer morajo združiti moči za preživetje. Film ohlapno temelji na resničnih dogodkih. • V sredo, 16. 12., ob 12.07 na Planet PLUS.* | Foto: Med drugo svetovno vojno skupina britanskih in nemških vojakov obtiči v koči sredi zasnežene divjine, kjer morajo združiti moči za preživetje. Film ohlapno temelji na resničnih dogodkih. • V sredo, 16. 12., ob 12.07 na Planet PLUS.*

Zima ljubezni (Winter of Love, 2016)

Prvakinja v umetnostnem drsanju se zaradi rehabilitacije odpravi v zasnežene gore, ribič, ki ga tam spozna, pa ji pokaže, da obstajajo v življenju še druge stvari poleg tekmovanja. Nazadnje se mora Claire odločiti med kariero in ljubeznijo. • V videoteki Pickbox NOW. | Foto: Prvakinja v umetnostnem drsanju se zaradi rehabilitacije odpravi v zasnežene gore, ribič, ki ga tam spozna, pa ji pokaže, da obstajajo v življenju še druge stvari poleg tekmovanja. Nazadnje se mora Claire odločiti med kariero in ljubeznijo. • V videoteki Pickbox NOW.

December 2020 na HBO
Trendi Decembrska evforija z Jamesom Bondom ter enim in edinim Ivanom

Napovednik filma Arktika:


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO: OGLED NAZAJ?*
Videoteka DKINO 5  
Planet │Planet HD 3│13 DA
Planet 2 │Planet 2 HD 22│24 DA
Planet PLUS │ Planet PLUS HD 21│23 DA
HBO On Demand │HBO GO 203│240  
HBO │ HBO 2 │ HBO 3 6 in 201 │ 204 │ 206 DA
Cinemax │ Cinemax 2 208 │ 209 DA
CineStar TV Action & Thriller 224 NE
Pickbox NOW 242  

*Možnost sedemdnevnega ogleda za nazaj velja za linearne programe.

TV-priporočila: nasilje v filmih
Trendi Vam božični filmi presedajo? To so najbolj krvave alternative.
Ne spreglejte