Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 11. 2020,
13.52

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

premiera Alex de la Iglesia TV-serija HBO TV Telekoma Slovenije

Ponedeljek, 30. 11. 2020, 13.52

3 leta, 4 mesece

HBO na televiziji Telekoma Slovenije

30 kovancev za izdajo Jezusa Kristusa

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
30 kovancev | Prva epizoda nove španske TV-serije 30 kovancev je že na voljo na HBO GO in HBO On Demand. | © 2020 HBO Nordic AB. All Rights Reserved.

Prva epizoda nove španske TV-serije 30 kovancev je že na voljo na HBO GO in HBO On Demand. | © 2020 HBO Nordic AB. All Rights Reserved.

Kultni španski režiser Álex de la Iglesia vas bo v osemdelni seriji 30 kovancev odpeljal v svet, kjer nič ni tako, kot je videti, in kjer ne gre zaupati nikomur.

Glavni lik nove španske serije 30 kovancev (30 Monedas/30 Coins), oče Vergara (Eduard Fernández), je izurjen izganjalec zlih duhov, boksar in nekdanji obsojenec, ki ga Cerkev izobči in kot župnika pošlje služit v odmaknjeno špansko mestece.

Rad bi pozabil in bil pozabljen, vendar ga sovražniki kmalu najdejo, hkrati pa se mu začnejo dogajati še izjemno čudne reči.

Globalna zarota za nadzor prekletih srebrnikov

Častihlepni krajevni župan Paco (Miguel Ángel Silvestre) združi moči z veterinarko Eleno (Megan Montaner), da bi skupaj razkrila skrivnosti iz Vergarove preteklosti.

Fotogalerija
1 / 5

Vsi trije se znajdejo sredi globalne zarote za nadzor 30 srebrnikov, ki jih je Juda Iškarijot dobil za izdajo Jezusa Kristusa. Kovanci so prekleti in vsebujejo nadnaravne moči.

Premiera na beneškem filmskem festivalu

Serija 30 kovancev je doživela svetovno premierno na posebni projekciji na 77. mednarodnem filmskem festivalu v Benetkah.

Kulten španski režiser Álex de la Iglesia (Dan zveri, Perdita Durango, Žalostna balada za trobento) projekta ni samo režiral, temveč je skupaj z Jorgejem Guerricaechevarrío prispeval tudi scenarij, hkrati pa je eden od izvršnih producentov serije.

Premiera serije 30 kovancev: v nedeljo, 29. novembra, ob 22. uri na HBO 3.*

Na HBO GO in HBO On Demand si že lahko ogledate prvo epizodo serije 30 kovancev, nove epizode pa bodo tam na voljo vsako nedeljo.

TV-priporočila: filmi o nasilju nad ženskami
Trendi Nevarnosti, ki pretijo ženskam

Napovednik serije 30 kovancev:

Superkategorija Liffe
Trendi Podoživite pretekle izdaje Liffa

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Njegova temna tvar S2
Trendi Na male zaslone se je vrnila Njegova temna tvar

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

*Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

November na HBO
Trendi Slovo g. Robota in prihod Jokerja
Ne spreglejte