Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
12. 11. 2020,
21.50

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

TV-serija film premiera HBO TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 12. 11. 2020, 21.50

3 leta, 5 mesecev

November na HBO

Slovo g. Robota in prihod Jokerja

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
November na HBO

Novembra se bomo na programih in storitvah HBO med drugim poslovili od serije, s katero je zaslovel oskarjevec Rami Malek, ter se razveselili razvpite uspešnice, ki je zlati kipec zasluženo prinesla Joaquinu Phoenixu, otroke in mlade po srcu pa bo zabaval Ježek Sonic.

Liffe 2020 v videoteki DKino
Trendi 31. Liffe iz domačega naslonjača
SERIJE MESECA

Druga sezona se začne potem, ko je lord Asriel odprl prehod v nov svet in Lyra mu sledi v neznano. V skrivnostnem zapuščenem mestu sreča Willa, dečka s težavno preteklostjo iz njenega sveta. Kmalu postane njen najbližji zaveznik. • Premiera druge sezone serije: v torek, 17. 11., ob 20. uri na HBO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Druga sezona se začne potem, ko je lord Asriel odprl prehod v nov svet in Lyra mu sledi v neznano. V skrivnostnem zapuščenem mestu sreča Willa, dečka s težavno preteklostjo iz njenega sveta. Kmalu postane njen najbližji zaveznik. • Premiera druge sezone serije: v torek, 17. 11., ob 20. uri na HBO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Oče Vergara, ki beži pred preteklostjo, dobi zatočišče pri Hudiču, in ta od njega zahteva, naj poišče zaklad: enega od 30 kovancev, ki jih je Juda dobil za izdajo Jezusa. Prišel je čas, da se spet sooči z njim – a tokrat je pripravljen. • Premiera serije: v nedeljo, 29. 11., ob 20. uri na HBO 3.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Oče Vergara, ki beži pred preteklostjo, dobi zatočišče pri Hudiču, in ta od njega zahteva, naj poišče zaklad: enega od 30 kovancev, ki jih je Juda dobil za izdajo Jezusa. Prišel je čas, da se spet sooči z njim – a tokrat je pripravljen. • Premiera serije: v nedeljo, 29. 11., ob 20. uri na HBO 3.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu. • Premiera serije: v torek, 10. 11., ob 21. uri na HBO.* │ Prva epizoda je že na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu. • Premiera serije: v torek, 10. 11., ob 21. uri na HBO.* │ Prva epizoda je že na voljo tudi na HBO OD/GO.

Življenje karizmatičnega politika Petra Laurencea (Hugh Laurie) je v razsulu. Brez vsakršnega občutka krivde ali obžalovanja uresničuje svoje načrte, medtem ko ga poskušajo tekmeci uničiti. Bo lahko premagal lastne skrivnosti, da bo dosegel cilj? • Premiera serije: v nedeljo, 15. 11., ob 22. uri na HBO.*│ Na HBO OD/GO sta že na voljo prvi epizodi serije. | Foto: Življenje karizmatičnega politika Petra Laurencea (Hugh Laurie) je v razsulu. Brez vsakršnega občutka krivde ali obžalovanja uresničuje svoje načrte, medtem ko ga poskušajo tekmeci uničiti. Bo lahko premagal lastne skrivnosti, da bo dosegel cilj? • Premiera serije: v nedeljo, 15. 11., ob 22. uri na HBO.*│ Na HBO OD/GO sta že na voljo prvi epizodi serije.

G. Robot IV.

Kriminalna dramska serija G. Robot spremlja mladega inženirja kiber varnosti Elliota Aldersona (Rami Malek), ki se zaplete s podtalno hekersko združbo, potem ko ga je najel njen skrivnostni vodja (Christian Slater). Serija, ki je prejela dva zlata globusa in dva emmyja, se s to sezono poslavlja z malih zaslonov. • Premiera zadnje sezone serije: v nedeljo, 15. 11., na HBO OD/GO. | Foto: Kriminalna dramska serija G. Robot spremlja mladega inženirja kiber varnosti Elliota Aldersona (Rami Malek), ki se zaplete s podtalno hekersko združbo, potem ko ga je najel njen skrivnostni vodja (Christian Slater). Serija, ki je prejela dva zlata globusa in dva emmyja, se s to sezono poslavlja z malih zaslonov. • Premiera zadnje sezone serije: v nedeljo, 15. 11., na HBO OD/GO.

Superkategorija Liffe
Trendi Podoživite pretekle izdaje Liffa
FILMSKI USPEŠNICI MESECA

Nepozabni Joaquin Phoenix v mračni značajski in družbeni študiji Todda Phillipsa o izvoru najslovitejšega stripovskega zlikovca – Jokerja. Film je prejel zlatega beneškega leva in dva oskarja – za najboljšega glavnega igralca in najboljšo izvirno filmsko glasbo. • Premiera: v nedeljo, 15. 11., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Nepozabni Joaquin Phoenix v mračni značajski in družbeni študiji Todda Phillipsa o izvoru najslovitejšega stripovskega zlikovca – Jokerja. Film je prejel zlatega beneškega leva in dva oskarja – za najboljšega glavnega igralca in najboljšo izvirno filmsko glasbo. • Premiera: v nedeljo, 15. 11., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Na istoimenski seriji videoiger temelječa akcijska komična pustolovščina o izjemno hitrem modrem ježku, ki mora s pomočjo policista zaustaviti megalomanskega zlobneža v podobi Jima Carreyja. • Premiera: v nedeljo, 8. 11., ob 20. uri na HBO.* │ Film je že na voljo tudi na HBO OD/GO. | Foto: Na istoimenski seriji videoiger temelječa akcijska komična pustolovščina o izjemno hitrem modrem ježku, ki mora s pomočjo policista zaustaviti megalomanskega zlobneža v podobi Jima Carreyja. • Premiera: v nedeljo, 8. 11., ob 20. uri na HBO.* │ Film je že na voljo tudi na HBO OD/GO.


Napovednik filma Joker:

TV-priporočila: Emma Stone in Ethan Hawke
Trendi Kaj imata skupnega ta znana hollywoodska obraza?

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

 
November 2020 na BBC Earth
Trendi Fantastična pustolovščina priljubljene britanske igralke

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

*Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

November 2020 na Epic Drama
Trendi Veterinarska družina, ki skrbi tako za živali kot za ljudi
Ne spreglejte