SiolNET. Planet TV Novosti
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

Nevesta ima težave pri iskanju partnerja: Mislijo, da sem ...

0,27

termometer

Nocoj ob 21.10 nas v ljubezenskem eksperimentu Poroka na prvi pogled: Avstralija čakata še zadnji dve poroki. Ena od nevest bo tudi 41-letna Melissa, ki je v pogovoru s strokovnjaki razkrila, kaj je po njenem mnenju glavna težava, da ne more dobiti resnega partnerja.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Spoznajte neveste najnovejše sezone Poroke na prvi pogled #foto

Melissa je že na prvem srečanju z ostalimi udeleženkami ljubezenskega eksperimenta jasno povedala, da sta ji spolnost in intimnost v razmerju zelo pomembni. Čeprav je glede tega zelo samozavestna, ima občutek, da je napačno razumljena.

Poroka na prvi pogled: Avstralija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Priznala je, da jo zaradi njenega nagajivega nasmeha in prijetne osebnosti moški vidijo kot zelo ljubko, zato so presenečeni, ko ugotovijo, da je med rjuhami tako divja.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta na poroki ugotovila, da je v sorodu z ženinom

"Nisem dolgočasna!" je povedala v smehu. Ampak tudi ko moški spoznajo njeno seksualno stran, še vedno ne dobijo popolne slike o samozavestni mami. Melissina ljubkost lahko prikrije njeno vznemirljivo plat, toda njena divja energija med rjuhami lahko povzroči, da moški začnejo domnevati, da ne išče resne zveze. "Zaradi tega me lahko vidijo kot dekle za eno noč. Ampak sem daleč od tega. Res si želim biti v predanem razmerju."

Melissa je povedala, da se pri svojih letih počuti najbolje doslej. "Počutim se bolj opolnomočeno in močnejše kot pri dvajsetih in tridesetih," je poudarila. Vseeno jo je malce strah, da bo zamudila vlak za iskanje primernega partnerja.

Tri sestre Planet TV Priljubljeni igralec je v zvezi s 13 let starejšo #foto

Ali bo ženin, ki ga bo nocoj spoznala pred oltarjem, lahko izpolnil vse njene želje med rjuhami in tudi sicer, bomo izvedeli v nocojšnji epizodi ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled: Avstralija.

Deseto sezono priljubljenega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.10.

Kolo sreče Planet TV Slovenski glasbenik na odru skoraj umrl, občinstvo se mu je pa smejalo #video Tri sestre Planet TV Poglejte, kdo je kdo v novi seriji Tri sestre #foto Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta iz šova doživela osupljivo preobrazbo Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta s hudo diagnozo: pričakovana življenjska doba je 32 let Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Šok že na prvi poroki v šovu: je ženin v zvezi z drugo? Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV To so ženini v novi sezoni Poroke na prvi pogled
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin