SiolNET. Planet TV Filmi in serije
1,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Tri sestre

Priljubljeni igralec je v zvezi s 13 let starejšo #foto

1,47

termometer

Od pondeljka do petka ob 17. uri lahko na Planetu spremljate novo turško serijo Tri sestre, v kateri eno od glavnih vlog igra tudi vse bolj priljubljeni turški igralec Berker Güven, ki navdušuje v vlogi Somerja. Vse njegove oboževalke pa so verjetno nekoliko razočarne, da je igralec že nekaj časa srečen v zvezi s 13 let starejšo igralko.

Tri sestre Planet TV Lepa igralka je ob branju tega scenarija zajokala

29-letni turški igralec Berker Güven, ki v seriji Tri sestre navdušuje gledalce v vlogi Somerja, na Planetu pa ste ga lahko spremljali že v seriji Kruto mesto (Zalim Istanbul), je pred časom spregovoril o svoji zvezi s 13 let starejšo igralko Nihal Yalçınki in o tem, kako ljubezen vpliva nanj.

Tri sestre Planet TV Poglejte, kdo je kdo v novi seriji Tri sestre #foto

"To je edinstven občutek, ki poveča tvojo ustvarjalnost v največji mogoči meri," je dejal in dodal, da imata z izbranko poseben odnos, ki ga navdaja z veseljem.

Berker Güven v seriji Tri sestre (Üç Kız Kardeş). | Foto: Planet TV Berker Güven v seriji Tri sestre (Üç Kız Kardeş). Foto: Planet TV

"Najini življenji v veliki meri temeljita na igralstvu. Seveda rada gledava filme in greva v gledališče, a to ni vse, kar počneva skupaj. Skupaj se predvsem vedno zabavava. Nihal je zelo nadarjena igralka. Od nje se lahko veliko naučim in se tudi poskušam čim več naučiti," je povedal.

Berker Güven s svojo izbranko Nihal Yalçınki:

Par pogosto dobiva vprašanja o njuni 13-letni starostni razliki. "Oba sva otroka po duši in tako lahko vzpostaviva zelo vzajemen odnos. V zvezi sva povsem enakopravna. V najinem razmerju je starost samo nekaj, kar piše na osebni izkaznici," je razložil igralec.

Priljubljenega igralca Berkerja Güvena lahko na Planetu v seriji Tri sestre spremljate od ponedeljka do petka ob 17. uri!

Tri sestre Planet TV Spremljajte novo turško uspešnico Tri sestre Kolo sreče Planet TV Slovenski glasbenik na odru skoraj umrl, občinstvo se mu je pa smejalo #video Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta razkrila šokanten razlog za izstop iz svoje vere Pasja sreča Planet TV Tanji Kocman so ponudili pasjo hrano: si jo je upala poskusiti? #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin