SiolNET. Planet TV Novosti
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Avstralija

Nevesta razkrila šokanten razlog za izstop iz svoje vere

0,27

termometer

Nocoj ob 21.10 bomo v šovu Poroka na prvi pogled: Avstralija spremljali še dve poroki novih parov in videli, kakšno je razpoloženje na poročnih potovanjih preostalih parov. Usodni da bo nocoj dahnila tudi Alyssa Barmonde, ki je razkrila, zakaj je izstopila iz mormonske vere.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta na poroki ugotovila, da je v sorodu z ženinom

Alyssa Barmonde je v otroških letih skupaj z družino živela po načelih stroge mormonske vere. 35-letnica, ki prihaja iz Utaha v ZDA, je povedala, da je bilo njeno otroštvo sicer večinoma srečno, vendar ji zaradi vere ni bilo dovoljeno izražati nobenih čustev razen veselja, kar jo je dušilo.

Alyssa bo v nocojšnji epizodi dahnila usodni da. | Foto: Planet TV Alyssa bo v nocojšnji epizodi dahnila usodni da. Foto: Planet TV

"Če smo bili jezni ali razburjeni, so nas poslali v našo sobo. Rečeno nam je bilo, naj izklopimo vsa čustva, ki niso srečna ali vesela," je povedala.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV To so ženini v novi sezoni Poroke na prvi pogled

Mormonstvo je zapustila pred skoraj 20 leti, potem ko je njenega očeta cerkev izobčila, ker je razkril, da je istospolno usmerjen. "O tem je javno spregovoril, ko sem bila stara 16 let. Kmalu zatem sem zapustila cerkev, ker je homoseksualnost zanje nekaj nedopustnega. In sama nisem želela biti del vere, ki mojega očeta ni sprejela takšnega, kot je," je povedala. Mati enega otroka je vseeno prepričana, da je imela kljub strogi vzgoji še vedno čudovito otroštvo v ljubeči družini.

Poroka na prvi pogled: Avstralija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Pred ljubezenskim eksperimentom je bila Alyssa samska približno leto dni, pred tem pa je bila sedem let poročena. V Poroko na prvi pogled: Avstralija se je prijavila, ker zaradi statusa mame samohranilke ni bila ravno najuspešnejša pri iskanju zmenkov, še manj uspeha je zaradi tega imela na aplikacijah za zmenke.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Spoznajte neveste najnovejše sezone Poroke na prvi pogled #foto

Ali bo zadovoljna z ženinom, ki so ji ga izbrali strokovnjaki, preverite nocoj ob 21.10 na Planetu.

Deseto sezono priljubljenega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled: Avstralija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.10.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta s hudo diagnozo: pričakovana življenjska doba je 32 let Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta iz šova doživela osupljivo preobrazbo Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Šok že na prvi poroki v šovu: je ženin v zvezi z drugo?
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin