SiolNET. Planet TV Kolo sreče
7,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Slovenski glasbenik na odru skoraj umrl, občinstvo se mu je pa smejalo #video

7,85

termometer

V oddaji Kolo sreče, ki si jo boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri, bo med tekmovalci tudi glasbenik Rudolf Gas, ki je razkril nenavadno prigodo z glasbenega odra, ki ga je skoraj stala življenje.

Kolo sreče Planet TV Eksplozija veselja v Kolesu sreče: tekmovalka osvojila glavno nagrado! #video

"Glasba te je skoraj stala življenje?" je pogovor z Rudolfom Gasom o neobičajni nezgodi na glasbenem odru začel voditelj Kolesa sreče Klemen Bučan. "Zdaj si me pa brcnil štirideset let nazaj," je bil pevec sprva presenečen, da voditelj to ve.

Planet TV Planet TV Dobitnica avtomobila je učiteljica, ki odhaja na prvo vožnjo na... #video

"Nekega lepega dopoldneva smo igrali ob zaključku srednje šole. Malo sem občinstvo že navadil, da sem bolj žive narave, definitivno ne mirne narave na odru. Zgodilo se je, da me je elektrika začela tresti. Ojačevalec je bil star. Mikrofon mi je pritisnilo k prsim. Še zdaj imam posledice opeklin na roki. Nekaj časa me je stoje treslo in nekaj časa leže. Hvala bogu je bil oder lesen, tako da sem preživel, ampak ljudje so se pa smejali, ker so mislili, da je to del predstave. Da se mi je spet 'spipalo'," je o neljubem dogodku na glasbenem nastopu povedal pevec. Več v zgornjem videu.

Kolo sreče Planet TV Pet dni po infarktu je že stal na odru #video

Kako dobro se je glasbenik odrezal v Kolesu sreče, preverite nocoj ob 20. uri na Planetu!

Zabavni kviz Kolo sreče je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu. Od ponedeljka do četrtka ob 21.10 pa ne zamudite razburljivega ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled: Avstralija.

Kolo sreče Planet TV Fredi Miler z vžigalico preverjal nivo goriva: ni se dobro končalo #video Tri sestre Planet TV Poglejte, kdo je kdo v novi seriji Tri sestre #foto Tri sestre Planet TV Lepa igralka je ob branju tega scenarija zajokala Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta razkrila šokanten razlog za izstop iz svoje vere  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin