SiolNET. Planet TV Jutro na Planetu
0,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Jutro na Planetu

Dobitnica avtomobila je učiteljica, ki odhaja na prvo vožnjo na... #video

0,73

termometer

Dejstvo je, da gledalci na Primorskem redno spremljajo naš kviz Kolo sreče. Med njimi je tudi gospa Željka, ki se ji je med gostovanjem v oddaji Kolo sreče zgodilo nepričakovano – osvojila je glavno nagrado, avtomobil. Kako je bilo na snemanju in primopredaji avta ford puma, pa smo si ogledali v oddaji Jutro na Planetu.

Kolo sreče Planet TV Eksplozija veselja v Kolesu sreče: tekmovalka osvojila glavno nagrado! #video

Tekmovalka kviza je sicer učiteljica razrednega pouka, ki ima rada razgibano življenje. Zato se bo na prvo vožnjo s svojim ford pumo podala kar v Dolomite ali pa v Avstrijo, pravi. Snemanje oddaje ji bo ostalo v lepem spominu, saj pravi, da do zdaj v življenju ni osvojila še ničesar in da je kviz prava mešanica znanja in sreče. Zdaj, ko je poleg denarja osvojila še glavno nagrado, avto, pa bo zagotovo opazna tudi na cesti.

Ključe ji je predal direktor prodaje in marketinga pri Summit Motors Ljubljana Tomaž Oblak. Ob predaji, kje je bil tudi Planet TV, je dobitnici zaželel veliko srečnih kilometrov. Kam se bo srečna dobitnica zapeljala na prvo vožnjo, pa si lahko ogledate v zgornjem posnetku.

Planet TV | Foto: Osebni arhiv Foto: Osebni arhiv

Oddaja Jutro na Planetu je na sporedu vsak delovnik ob 8. uri na Planetu. Kviz Kolo sreče pa od ponedeljka so srede ob 21. uri. 

Kolo sreče Planet TV Glasbenik čustveno spregovoril o pesmi, med ustvarjanjem katere je sodeloval z očetom #video Kolo sreče Planet TV Priljubljena voditeljica je bila tudi pevka: posnela je celo glasbeni album #video Kolo sreče Planet TV Fredi Miler z vžigalico preverjal nivo goriva: ni se dobro končalo #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin