SiolNET. Planet TV Novosti
0,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Eksplozija veselja v Kolesu sreče: tekmovalka osvojila glavno nagrado! #video

0,90

termometer

V oddaji Kolo sreče, ki jo lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu, je tekmovalka poleg denarne nagrade osvojila še atraktivni avtomobil ford puma za eno leto. Veselje v studiu je bilo nepopisno.

Tri sestre Planet TV Spremljajte novo turško uspešnico Tri sestre

V oddaji Kolo sreče je bila še drugič podeljena glavna nagrada atraktivni avtomobil ford puma, ki ga zmagovalcu za eno leto podarja Summit Motors Ljubljana, generalni uvoznik za vozila Ford.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Šok že na prvi poroki v šovu: je ženin v zvezi z drugo?

Tokratna srečnica je bila tekmovalka Željka, ki je v kvizu v štirih krogih osvojila 2.550 evrov in se kot zmagovalka uvrstila v bonus igro. Tam je imela možnost svoj dobitek še oplemenititi ali pa se posloviti brez nagrade.

Kolo sreče | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Čeprav je bilo odločilno geslo vse prej kot enostavno, je tekmovalka uganila geslo in navdušenja ni manjkalo. Vrhunec veselja pa je sledil, ko je voditelj Klemen Bučan odprl kuverto, v kateri je pisalo, da je Željka poleg osvojene denarne nagrade postala še lastnica forda pume za eno leto. Kako sta bila videti izjemno napeta bonus igra in veselje, ki je sledilo, si lahko pogledate v zgornjem videu.

Zabavni kviz Kolo sreče je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu. V sredini oddaji bo med tekmovalci tudi pevec Fredi Miler. Ob 21.10 sledi ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled Avstralija.

Kolo sreče Planet TV Postavna voditeljica razkrila, da je imela včasih kar nekaj kilogramov več #video Kolo sreče Planet TV Glasbenik čustveno spregovoril o pesmi, med ustvarjanjem katere je sodeloval z očetom #video Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta s hudo diagnozo: pričakovana življenjska doba je 32 let  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin