SiolNET. Planet TV Kolo sreče
0,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Kolo sreče

Fredi Miler z vžigalico preverjal nivo goriva: ni se dobro končalo #video

0,26

termometer

V Kolesu sreče, ki si ga boste na Planetu lahko ogledali nocoj ob 20. uri, bo med tekmovalci tudi legendarni pevec Fredi Miler, ki je pred dvajsetimi leti s pesmijo Vedno si sanjala njega postal velika spletna glasbena senzacija. V tokratni oddaji bo razkril tudi marsikatero zanimivo prigodo iz svojega življenja.

Kolo sreče Planet TV Eksplozija veselja v Kolesu sreče: tekmovalka osvojila glavno nagrado! #video

Med drugim bo povedal, da se preverjanje ravni goriva v rezervoarju njegovega motornega kolesa z vžigalico ni najbolje končalo. "Slišal sem, da si pri trinajstih letih zakuril drvarnico," je pogovor o tem začel voditelj Klemen Bučan.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta iz šova doživela osupljivo preobrazbo

"Ne samo drvarnico, tudi moped. Ko si mlad in naiven, se voziš podnevi z motorjem in ti zmanjka bencina. Potem sem poklical prijatelja in ga vprašal, ali ima kaj bencina in je rekel, da ga ima. Prinesel ga je in ga vlil v rezervoar, jaz pa sem s prstom poskušal, ampak nisem čutil, ker je bencin mrzel in zunaj je bilo tudi mrzlo. Daj malo z vžigalico posveti, da jaz to vidim. On mi je z vžigalico svetil, jaz z glavo noter. Rekel sem mu, da nič ne vidim. Vžigalico je dal še bližje, jaz sem spet rekel, da nič ne vidim, kar naenkrat pa bum," je o prigodi, ki je nasmejala vse v studiu, povedal glasbenik Fredi Miler.

Kolo sreče Planet TV Priljubljena voditeljica je bila tudi pevka: posnela je celo glasbeni album #video

Posledice neprevidnega ravnanja je še nekaj časa občutil predvsem na svoji frizuri. Več v zgornjem videu.

Kako dobro se je v zabavnem kvizu Kolo sreče odrezal koroški glasbenik, lahko preverite nocoj ob 20. uri na Planetu.

Zabavni kviz Kolo sreče je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20. uri na Planetu. Ob 21.10 sledi ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled Avstralija.

Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Spoznajte neveste najnovejše sezone Poroke na prvi pogled #foto Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV To so ženini v novi sezoni Poroke na prvi pogled Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Šok že na prvi poroki v šovu: je ženin v zvezi z drugo? Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta s hudo diagnozo: pričakovana življenjska doba je 32 let  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin