SiolNET. Planet TV Novosti
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Tri sestre

Lepa igralka je ob branju tega scenarija zajokala

0,13

termometer

V petek ob 17. uri si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo nove turške serije Tri sestre, v kateri v vlogi Türkan navdušuje tudi lepa turška igralka Özgü Kaya, ki je priznala, da so jo ob branju scenarija za to serijo oblile solze. "Jokala sem, ko sem ga brala, in komaj čakala, da postanem Türkan."

Tri sestre Planet TV Spremljajte novo turško uspešnico Tri sestre

"Ko sem šla na avdicijo za serijo in sem prvič slišala zgodbo, sem bila zares navdušena in sem na poti domov takoj kupila knjigo avtorice İclal Aydın. Prebrala sem jo v solzah in komaj sem čakala, da se prelevim v Turkan," je povedala lepa igralka in nato razložila, kako se je pripravljala na svojo vlogo.

Tri sestre | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

"Zgodba serije se začne v poznih 90. letih. Gledala sem serije in filme o tem obdobju ter raziskoval takratne glasbene, politične in družbene značilnosti," je povedala. 

Tri sestre | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Igralka je bila od samega začetka prepričana, da bo serija velika uspešnica, zato je ni presenetilo, da je bila tako dobro sprejeta med gledalci. "Našo serijo odlikuje močna zgodba z veliko dogajanja."

Tri sestre Planet TV Poglejte, kdo je kdo v novi seriji Tri sestre #foto

Zase pravi, da je delavna in da verjame vase

27-letna igralka, ki navdušuje tudi s svojo lepoto, je priznala, da so bile njene sanje od nekdaj povezane z glasbo: "Igranje je bilo le ena od stvari, ki so me zanimale in sem jo želela izkusiti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özgü Kaya (@kayaozgu)

S spodbudo družine, okolice in učiteljev ji je na tej pot uspelo, za kar je zelo hvaležna: "Nočem biti nepoštena do sebe in reči, da je vse to samo sreča. Predvsem zato, ker sem delavna oseba, ki dela samozavestne korake pri vsem, česar se loti." 

Tri sestre | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Ob tem je igralka poudarila, da tudi v dneh, ko je delo naporno, nikoli ne pozabi na smeh.

Nova turška serija Tri sestre (Üç Kız Kardeş) bo prvič na sporedu v petek, 17. novembra, ob 17. uri. Spremljali jo boste lahko od ponedeljka do petka.

Kolo sreče Planet TV Eksplozija veselja v Kolesu sreče: tekmovalka osvojila glavno nagrado! #video Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta iz šova doživela osupljivo preobrazbo Poroka na prvi pogled: Avstralija Planet TV Nevesta na poroki ugotovila, da je v sorodu z ženinom  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.    
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin