SiolNET. Planet TV Novosti
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Osebno z Valentino Plaskan

V oddajo prihajajo eden najbogatejših Slovencev in dobitnici olimpijskih medalj

0,02

termometer

V oddaji Osebno z Valentino Plaskan, ki bo na sporedu v nedeljo ob 19.45, bo voditeljica Valentina Plaskan gostila enega najuspešnejših podjetnikov in inovatorjev Sandija Češka. V drugem delu oddaje se bosta voditeljici v studiu pridružili zlata in bronasta olimpijka Urša Bogataj in Nika Križnar.

Osebno z Valentino Plaskan Planet TV Priljubljena pogovorna oddaja odslej daljša in z novim terminom #video

Sandi Češko je eden najuspešnejših podjetnikov in inovatorjev pri nas. 355 milijonov evrov, na kolikor je ocenjeno njegovo premoženje, ga uvršča v elitno družbo Slovencev, ki imajo pod palcem največ. Če izgovorimo besedi kosmodisk in Dormeo, pa ga ni Slovenca, ki ne bi vedel, o kom govorimo. Čeprav že od 15. leta v nasprotju s številnimi drugimi politične barve ni menjal, se je letos prvič tako javno izpostavil kot prvi obraz SD za gospodarstvo.

Osebno z Valentino Plaskan | Foto:

V oddaji bo med drugim razkril, zakaj se mu je ob tako uspešni podjetniški karieri to zdelo pametno in ali se bo potegoval za kakšno vidnejšo funkcijo. Spregovoril bo tudi o aktualnih političnih temah, astronomskih cenah energentov, Forumu 21 in Robertu Golobu ter o Top Shopu in kosmodisku.

cgler Novice Minister Cigler Kralj: Ženo je skoraj kap, ko sem ji to povedal #video

V nadaljevanju oddaje bosta v studio prišli najuspešnejši slovenski skakalki, ki sta že prvi dan olimpijskih iger pisali filmsko olimpijsko pravljico, kot je še nismo doživeli. Že prvi dan olimpijskih iger v Pekingu sta spremenili v zgodovinski dan za slovenske skoke. Zlato in bron pa še pozlatili, ko sta skupaj s Timijem Zajcem in Petrom Prevcem zavzeli nebo nad Kitajsko na mešani ekipni tekmi.

Osebno z Valentino Plaskan | Foto:

Urša Bogataj in Nika Križnar, ki sta povezani tudi tako, da je Nikin brat Uršin fant, nas bosta popeljali skozi svoje izvrstne olimpijske nastope in razmere v Pekingu ter razkrili, kakšen je občutek, ko na odru za olimpijska odličja stojita najboljši prijateljici. Nika bo spregovorila tudi o svoji veliki družini, v kateri je kar šest otrok, in odraščanju na kmetiji, Urša pa o tem, kako je že kot majhna deklica na vsakem hribčku v bližini domače hiše postavljala smučarske skakalnice.

Filip Flisar Sportal Nekdanji slovenski olimpijec: Zadnje leto čustveno ni bilo najlažje #video
Oddaja Osebno z Valentino Plaskan je na Planetu vsako nedeljo ob 19.45. Zamujene oddaje najdete tudi na Planeteka.si.

Mitja Čander Novice Mitja Čander: Če ne jamraš, si pri nas sumljiv #video Eva Irgl Novice Eva Irgl: Bala bi se za državo, ki v prvi plan postavlja vladavino lepote, ne pa vladavine pravičnosti #video Borut Štrukelj Novice Borut Štrukelj v oddaji Osebno z Valentino Plaskan: Naredili smo največ, kar smo lahko #video Tomaž Kavčič panettone Trendi Tomaž Kavčič: Zvezdništvo ne spada v kuhinjo #video Ivan Simič Novice Simič: S temi na desni je razmišljanje mnogo bolj podjetniško #video Damjan Murko Trendi Murko: Bodimo iskreni, naredil sem biznis #video Franci matoz Novice "Želel bi, da se me bojijo" #video
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin