SiolNET. Novice Slovenija
0,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger

17. dm tek za ženske v znamenju ženskega zdravja

0,60

termometer

DM tek za ženske | Dogajanje so tudi letos popestrili glasbeni gostje, kot vsako leto doslej je štart teka naznanil ljubljanski župan Zoran Janković, ob obletnici pa tudi ni manjkala torta za vse udeleženke. | Foto: PRISTOP
Dogajanje so tudi letos popestrili glasbeni gostje, kot vsako leto doslej je štart teka naznanil ljubljanski župan Zoran Janković, ob obletnici pa tudi ni manjkala torta za vse udeleženke. Foto: PRISTOP

Park Tivoli je danes gostil že 17. dm tek za ženske, ki je letos privabil več kot 10 tisoč obiskovalk in obiskovalcev, tekačic in najmlajših tekačev na Oskarjevem teku. 

S progo na petih kilometrih je najhitreje opravila Maruša Cijan Brkič, ki je tivolsko traso premagala v pičlih 22 minutah in 59 sekundah.

Zmagovalka na 10 kilometrov pa je postala Anja Fink z izjemnim rezultatom 34 minut in 8 sekund.

Ob 30-letnici delovanja dm Slovenija je dm tek za ženske potekal v znamenju ženskega zdravja (pod sloganom "Ker vem, kaj je dobro zame") ter izjemnih glasbenih nastopov – nastopili so Helena Blagne, Žan Serčič ter Čuki.

V družbi, ki letos zaznamuje 30 let prisotnosti v Sloveniji, so ponosni, da jim enkrat na leto uspe zbrati toliko žensk na enem mestu.

"Še posebej zato, da letos praznujemo 30. rojstni dan in da se nekatere ženske že 17 let udeležujejo teka in s tem posledično skrbijo za svoje zdravje," je povedala predstavnica marketinga v podjetju Anja Bokal Lesar.

DM tek za ženske | Foto: PRISTOP Foto: PRISTOP DM tek za ženske | Foto: PRISTOP Foto: PRISTOP Eva Oberžan Gorše, Izjemna ženska 2023 Trendi Mama treh otrok z avtizmom: Če se jaz zlomim, se zlomijo oni Marija Martinčič Bauman Trendi Zgodba o Dolenjki, ki je prestala 14 postopkov umetne oploditve in številne terapije: "Vredno je!" Ana Petrič Novice Ana Petrič: Izkusiti moraš skrb za nemočno osebo in šele potem lahko pametuješ in sodiš Anita Ogulin Trendi Anita Ogulin: Za vsako jutro, tudi če je v bolečini, se je vredno bojevati  #video Nina Pušlar Trendi Nina Pušlar: Očitno je imelo življenje z mano drugačne namene Herta Kosmina Trendi Herta Kosmina: spoznajte prehransko svetovalko s televizije #video Nika Pengal Trendi Čebelarka Nika Pengal: Čebelnjak je zame eden najintimnejših prostorov #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin