SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,78

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Sandi se lahko obriše pod nosom: "Jaz zdaj nimam časa za kuhanje" #video

0,78

termometer

Poroka na prvi pogled |  | Foto:

V oddaji Poroka na prvi pogled, ki je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20.45, spremljamo pare, ki se učijo sobivanja v skupnem stanovanju. Sandi je bil tako že postavljen pred dejstvo, da bo moral biti v partnerski zvezi s Kate on tisti, ki bo vihtel kuhalnico.

Poroka na prvi pogled Planet TV Je Nina za Domna v postelji prevelik zalogaj? #video

Sandi se je odločil, da bo svojo izbranko Kate presenetil z večerjo, ki jo bo pripravil sam. "Kuham z užitkom, saj pripravljam hrano za sebe, včasih tudi za prijatelje. Kuhanje mi je v užitek, saj se pri tem sprostim," je povedal o tem.

Drugačen pogled na to pa ima Kate, ki je razkrila, da nima časa za kuhanje in da že dve leti ne kuha. "Ker sem vedno na izobraževanjih, v šolah, pri svojem poslu. Zato sem navajena jesti zunaj," je pojasnila.

Poroka na prvi pogled Planet TV Bodo medeni tedni za mladoporočenca prava nočna mora? #video

To se ne sklada povsem z željami Sandija, ki si želi, da bi si s partnerico to delo izmenjeval ali pa da bi pri tem vsaj sodelovala. Ko je ob večerji Kate omenil, da bi lahko tudi ona kdaj kaj skuhala, mu je odvrnila, da je to nemogoče, ker ne zna kuhati.

"Rad kuham, z užitkom to počnem, ampak da Kate ne bi znala česa skuhati, mislim, da je to laž," meni Sandi. Vseeno kaže, da bo Sandi Kate težko prepričal, da mu pripravi kakšen obrok.

Poroka na prvi pogled Planet TV Kate je strokovnjakom priznala, da Sandi ni to, kar je želela, nato pa ...

"Ne bom pripravljala Sandiju hrane, ker nimam potrebe po tem, niti želje niti volje. In če tega ni, potem tega ne bom delala, ker je brez zveze." Več v zgornjem videu.

Poroko na prvi pogled lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Pri Črnem Petru Planet TV Razkrila je, da bo kmalu zibala #foto Poroka na prvi pogled Planet TV Domen o svojih seksualnih izkušnjah: priznal je, da je že izkusil trojčka #video Exatlon Planet TV Tako so videti priprave na Exatlon #video Leta stejejo Planet TV Objokana voditeljica našla uteho pri prijatelju #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin