SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
1,62

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Je Nina za Domna v postelji prevelik zalogaj? #video

1,62

termometer

V oddaji Poroka na prvi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 20.45, se je med Nino in Domnom vnel prvi večji prepir. Domen namreč meni, da so nekatere Ninine želje v spalnici zanj preveč skrajne.

Nina in Domen sta v zadnjih epizodah šova Poroka na prvi pogled nenehno poudarjala, da sta opravila že veliko iskrenih in težkih pogovorov. V tokratni epizodi pa smo bili lahko priča njunemu prvemu večjemu prepiru, ki se je nanašal na njune dosedanje podvige v spalnici. 

Poroka na prvi pogled Planet TV Kate je strokovnjakom priznala, da Sandi ni to, kar je želela, nato pa ...

Nina je priznala, da se zaveda, da je navzven videti kot pridno in nedolžno dekle, da pa vseeno rada stvari v spalnici nekoliko popestri. Domen ji je nato priznal, da ga je strah, da ne bo mogel zadovoljiti njenih potreb in da ga skrbi, da bi potem potešitev iskala drugje. "Ker svoje želje lahko potlačiš samo za določen čas, potem pa ti jaz ne bom več dovolj," je pojasnil. Nina je želela Domnu dopovedati, da ji je on tak, kot je, povsem dovolj, čeprav je dobila občutek, da je spremenil mnenje o njej. "Ni mi težko, ampak imam občutek, da si o meni misli, da sem neka lajdra z ulice."

Poroka na prvi pogled Planet TV Domen o svojih seksualnih izkušnjah: priznal je, da je že izkusil trojčka #video

Nina je nato dejala, da stvari, ki jih je zaupala Domnu in jih je izkusila v svojem življenju, ne more zanikati, obenem pa verjame, da na svetu obstaja nekdo, ki jo bo lahko sprejel takšno, kakršna je. Več v zgornjem videoposnetku.

Ali bo Domnu in Nini uspelo premostiti razlike v spalnici in rešiti svoj zakon, bomo izvedeli v naslednjih epizodah oddaje Poroka na prvi pogled.

Poroko na prvi pogled lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Se je Kate res spogledovala z drugim ženinom iz šova? #video Poroka na prvi pogled Planet TV Mladoporočenca priznala, da sta se močno sprla: "Hudo je bilo" #video Poroka na prvi pogled Planet TV Po prvi strastni noči je nevesta razkrila, kako se je odrezal ženin #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin