SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
2,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Nevesta o medenih tednih: Ni še bilo penetracije

2,31

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 20.45, smo lahko videli, kako mladoporočenci uživajo na medenih tednih. Največ iskric je bilo mogoče začutiti med Domnom in Nino, ki sta priznala, da se težko zadržujeta, da ne bi skočila med rjuhe.

Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi in Kate na plaži nista bila nič kaj sramežljiva #video

Domen in Nina sta se na medene tedne odpravila na grški otok Rodos. Mladoporočenca sta priznala, da je med njima tako močna strast, da se drug ob drugem težko zadržujeta. "Malo sva se že poigrala, ni pa še bilo penetracije, samo to bom rekla," je razkrila nevesta.

Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi je odraščala z brati, zato so ji všeč bolj možati partnerji #video

Nina je nato priznala, da ona ne bi več čakala, Domen pa je tudi sam dejal, da se res težko zadržujeta. "Midva bi že zdavnaj, glede na to, kako sva navajena. Ampak sem rekel, da je bolje, da počakava. Tudi v postelji oba mencava z nogami, pa ji vedno rečem, naj gre ležat na svojo stran postelje. Tudi jaz bi jo zagrabil, ampak si vedno govorim, da bo že prišel pravi čas," je razkril ženin.

Poroka na prvi pogled Planet TV Simpatična Hajdi pred poroko v šovu: Jaz sem magnet za kretene #video

Nevesta pa je ženina povprašala tudi, kaj si je o njej mislil po tem, ko je od nje za poročno darilo prejel "seks kocke". "Zdela si se mi pogumna in četudi si se na poroki hihitala kot kakšna punčka, sem vedel, da se v tebi skriva hudiček," je priznal ženin. Nevesta je nato tudi sama dejala: "Hudiček se zelo zbuja, ampak kocke so še vedno pospravljene." Več v zgornjem videu.

Poroka na prvi pogled | Foto:

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Kateri od parov ima največ možnosti za uspeh? #video Poroka na prvi pogled Planet TV Ženin v solzah spregovoril o težkih preizkušnjah svojega življenja #video Poroka na prvi pogled Planet TV "Okoli mene je ogromno moških, ampak ni to to" #video Poroka na prvi pogled Planet TV To sta o skoku med rjuhe povedala udeleženca šova #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin