SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Kateri od parov ima največ možnosti za uspeh? #video

0,19

termometer

Eksperiment Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu. Poročilo se je vseh šest parov, zdaj so pred njimi medeni tedni, z njimi pa tudi prva nesoglasja.

Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi in Kate na plaži nista bila nič kaj sramežljiva #video

Sinoči smo spoznali še zadnji par v eksperimentu Poroka na prvi pogled, Hajdi in Anžeta. Vsi so prestali prvi stresni test in se poročili, a zdaj se njihovo skupno življenje šele začenja. Kako je delovati v dvoje, pari odkrivajo že na prvem skupnem potovanju, na medenih tednih. Ali se ujamejo, je odvisno od njihovih značajev, hitro pa lahko tudi "poči". Okoli njih so kamere, zato se še hitreje pojavijo nesoglasja, ki bi jih v bolj sproščenem okolju prijazneje rešili, nam je razložil strokovnjak Timotej Strnad. 

Kateremu paru lahko uspe?

Pari, ki dobro delujejo skupaj, so tisti pari, ki imajo skupne vrednote oz. podobne psihološke profile, pravi psiholog. "Zelo pogosto pa se zgodi tudi, da se najdejo pari, ki so nasprotno navezani. Imamo tri tipe navezanosti. Ena je varna navezanost, druga je anksiozna navezanost, tretja pa izogibajoča navezanost." V stroki pa sicer poznajo tudi četrto navezanost, ta se imenuje neorganizirana oz. prestrašena navezanost.

Poroka na prvi pogled Planet TV "Okoli mene je ogromno moških, ampak ni to to" #video

Strokovnjak doda, da se na začetku lahko pari v zvezi počutijo odlično, ker se še lovijo v krogu. A pravi obraz partnerja vidimo, ko nastopi težava. Ali se zna spoprijeti s težavo ali se raje umakne? Različne izkušnje v ljubezni nam dajejo tudi različen občutek varnosti v odnosu, a t. i. magična zanka, kot pravi psiholog, se ob umiritvi napetosti sprosti in takrat se oba v odnosu počutita izjemno dobro. 

Poroka na prvi pogled Planet TV Simpatična Hajdi pred poroko v šovu: Jaz sem magnet za kretene #video

Vse to se ponavlja, dokler par ne razpade. In takšni pari so zelo pogosti, "burno zagorijo in potem zgorijo" do konca, pravi. V šovu smo videli različne reakcije, ko se je zdelo, da smo priča ljubezni na prvi pogled, pa tudi že odkrito ravnodušnost do partnerja. V kaj se bodo razvili pari in ali bodo znali negovati odnos, tudi ko se pojavijo težave, bomo videli v prihodnjih dneh.

Poroka na prvi pogled od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu. Bodite z nami!
Poroka na prvi pogled Planet TV Ženin v solzah spregovoril o težkih preizkušnjah svojega življenja #video Poroka na prvi pogled Planet TV Po udeleženca šova je prišlo reševalno vozilo #video Poroka na prvi pogled Planet TV Nevesta pravi, da je dobra ljubimka: Mislim, da bi to potrdil vsak, ki bi delil tovrstne radosti z mano #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin