SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Nevesta pravi, da je dobra ljubimka: Mislim, da bi to potrdil vsak, ki bi delil tovrstne radosti z mano #video

0,37

termometer

V oddaji Poroka na prvi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 20.45, smo lahko spoznali še en par, ki bo stopil pred oltar, ne da bi se prej spoznal. Simpatični Katji, ki je zelo verna, zelo pomembna pa se ji zdi tudi spolnost, so strokovnjaki izbrali Aleksandra, ki prihaja iz Makedonije.

Poroka na prvi pogled Planet TV To je poročni ples, o katerem vsi govorijo #video

Katja je stara 33 let in v življenju se je naučila, da je bistvenega pomena sebe postaviti na prvo mesto. Arhitektka svoj prosti čas najraje posveča umetniškemu ustvarjanju. V življenju ji veliko pomeni krščanska vera, ki ji daje oporo. "Mislim, da bi bilo življenje veliko boljše, če bi vsak vsaj enkrat v dnevu prebral deset božjih zapovedi."

Sandi in Kate Planet TV "Imam roke od boga in sem čudovita ženska"

Katji pa je v osebnem odnosu izredno pomembna tudi spolnost. "Vsekakor bi sama sebe označila za zelo dobro ljubimko. Mislim, da bi to potrdil vsak, ki bi delil tovrstne radosti z mano," je razkrila, meni pa tudi, da je spolnost ena bistvenih sestavin dobrega partnerskega odnosa. 

Njen ženin bo Aleksandar, ki je v Slovenijo prišel zaradi ljubezni, ta pa mu je prinesla tudi dve hčerki. Star je 28 let, navdušuje se nad šahom, obenem pa je navdušen športnik in glasbenik.

Poroka na prvi pogled Planet TV Andraž, ki išče ljubezen, že ima dekle? #video

Vzgojen je bil v pravoslavni družini, pred sedmimi leti pa je srce odprl Jezusu. "Takrat sem se ponovno rodil," je priznal in dodal: "Najraje berem Sveto pismo." Aleksandar je še poudaril, da je, če se poroči z žensko, ta edina v njegovem življenju. Zvest ji ostane tudi takrat, ko je v odnosu težko. "Nisem človek, ki bi skočil v posteljo za eno noč. Res ne," je še poudaril bodoči ženin.

Ali bosta bodoča ženin in nevesta izpolnila pričakovanja drug drugega, preverite v oddaji Poroka na prvi pogled.

Poroko na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 20.45 na Planetu. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

MILENA PLEŠKO Planet TV Imate monotono razmerje? Potem upoštevajte ta nasvet strokovnjakinje! #video Monja in Alen Planet TV Sin neveste o ženinu: Moja klofuta je na vidiku #video Pri Črnem Petru Planet TV Pri Črnem Petru iščejo naj pesem te pomladi
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin