Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 1. 2022,
11.28

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Exatlon Planet Vau Eva Cimbola Sanja Grohar Tina Gaber

Ponedeljek, 17. 1. 2022, 11.28

2 leti, 3 mesece

Planet Vau

Tina Gaber: Kače so moje najljubše živali #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu lahko spremljate vsako soboto ob 18.20, se je Eva Cimbola tokrat pogovarjala z voditeljico oddaje Exatlon Slovenija Tino Gaber. Ta je v intervjuju spregovorila o opravljanju svojega poklica in ljubezni do živali, za Evo Cimbola pa je pripravila prav posebno presenečenje.

Tino Gaber ste na Planetu lahko videli v vlogi televizijske voditeljice v oddaji Exatlon Slovenija. Snemanje je potekalo v Dominikanski republiki, kjer so bile temperature znatno višje, kot so trenutno pri nas. Nekdanja mis Hawaiian Tropic je v začetku intervjuja priznala, da se je na mraz že navadila. Tina Gaber je tudi spletna vplivnica, ki se ukvarja z marketingom, zato jo je Eva Cimbola povprašala, kako stresno doživlja opravljanje svojega poklica in ali zna tudi samo uživati v trenutku brez konstantnega pritiska.

"Znam. So tudi dnevi, ko me ni na Instagramu. Ni pa to služba, ki poteka od osmih do štirih, ampak poteka ves dan. Mene to veseli in v tem uživam, sicer tega ne bi delala," je odgovorila Tina.

Saša Einsiedler
Planet TV S tem se danes ukvarja Saša Einsiedler #video

V nadaljevanju je Eva Cimbola priznala, da je zaradi presenečenja, ki ji ga je pripravila Tina, rahlo nervozna, ker običajno ona pripravlja presenečenja za svoje intervjuvance. Vplivnica ji je nato pojasnila, da ji bo predstavila svojo sosedo z imenom Artemis. Potem pa je za novinarko sledil šok, saj ji je Tina pokazala svojo dva meseca staro kačo.

"Slišala sem, da se jih bojiš. Sama mislim, da se kačam dela krivica, saj vsi menimo, da so nevarne, sluzaste, celo ogabne. Ampak ne, gre za elegantna in nežna bitja," je svojo odločitev za takšno presenečenje pojasnila vplivnica.

Hamo & Tribute 2 Love
Planet TV Hamo & Tribute 2 Love: Ljubezen je super napoj, ki ljudi združuje #video

Eva je priznala, da se kač ne boji zelo, ampak je vseeno prosila Tino, da glavo kače obrne stran od nje, preden jo je pobožala. Tina Gaber je nato priznala: "Kače so bile od nekdaj moje najljubše živali. Že v osnovni šoli sem večino spisov napisala na temo kač. Tudi doma sem ves čas govorila, da si želim imeti kačo, ampak se jih mama na smrt boji in je vedno rekla ne." Dejala je še, da se s kačo dobro razume tudi njen psiček.

Poroka na prvi pogled
Planet TV "Raje spijem kislino in umrem, kot da sem še kdaj z njim"

Nekdanja mis Hawaiian Tropic je ob tem izpostavila tudi: "Ne nosite torbic ali čevljev, ki so narejeni iz teh živali, ker moramo spoštovati vsa živa bitja." Tega se drži tudi sama. Celo pri prehrani, saj je razkrila, da je veganka.

"Včasih se sicer pregrešim. Ne z mesom, ampak s kakšnimi mlečnimi izdelki ali pa izdelki, v katerih so jajca. Se pa trudim po svojih najboljših močeh," je Evi v intervjuju še zaupala vplivnica. Pojasnila je, da se je za tovrsten način prehranjevanja odločila zaradi etičnih vidikov, o tem pa je napisala tudi svojo magistrsko nalogo.

Tina je v zadnjem delu pogovora razkrila, da je kot hišnega ljubljenčka posvojila tudi pujska Marina, ki pa ji je umrl teden pred odhodom na snemanje oddaje Exatlon.

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, si lahko na Planetu ogledate vsako soboto ob 18.20.  Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Ne boste verjeli, koliko kilogramov je izgubila lepa strokovnjakinja #foto
Tjaša Kokalj Jerala
Planet TV To je storila Tjaša Kokalj Jerala in navdušila vse. Bo tudi vas? #video
Ženski večer
Planet TV Ali se ženske res pogovarjajo samo o oblekah, moških in seksu? #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte