Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 4. 2022,
8.31

Osveženo pred

2 leti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Poroka na drugi pogled Tanja Kocman Milan Gačanovič Špela Grošelj Planet Vau

Sreda, 13. 4. 2022, 8.31

2 leti

Planet Vau

Komentator poudarja: Veza ne sme temeljiti samo na seksu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Magazinsko oddajo Planet Vau lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20. V njej smo se tokrat pogovarjali s Špelo Grošelj, Tanjo Kocman in Milanom Gačanovičem Gachom, ki so novopečeni voditelji komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled, v kateri delijo svoje poglede na dogajanje v šovu Poroka na prvi pogled.

Poroka na drugi pogled je nova komentatorska oddaja, ki je na Planetu na sporedu vsak četrtek ob 20.45, vodi pa jo Špela Grošelj. Pri tem ji pomagata tudi Tanja Kocman in Milan Gačanovič – Gacho, skupaj pa debatirajo o dogajanju v priljubljenem šovu Poroka na prvi pogled, ki ga lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21.00.

Poroka na drugi pogled
Planet TV Špela Grošelj o sokomentatorjih: Vsi smo malo odbiti

Vsem trem komentatorjem je skupno, da so sicer izredno zgovorni in brez dlake na jeziku. Kaj pa je komentatorska zasedba izdala pred našimi kamerami?

Špela Grošelj je razkrila, da je sicer trenutno srečno samska, v življenju pa je že izkusila ljubezen na prvi pogled: "Ja, celo to se mi je zgodilo, in to kar dvakrat! Enkrat je sicer to začetno navdušenje hitro zbledelo, medtem ko je drugič trajalo kar pet let." Voditeljica nove komentatorske oddaje Poroka na drugi pogled pa je priznala tudi, da letos še ni bila na zmenku.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Med pomerjanjem poročnih oblek nam je o partnerju zaupala to #video

Nato je z nami spregovorila še njena sokomentatorka v oddaji Tanja Kocman, ki je razkrila, kako je videti zmenek z njo: "Večinoma je zanimiv. Jaz sem namreč sicer zelo zgovorna, ko pa mi je nekdo všeč, sem bolj molčeča. To je tudi edini znak, da mi je nekdo všeč. Takrat veš, da gre zmenek zelo dobro zate, čeprav je za druge morda videti, da dvema, ki sedita v tišini, ne gre dobro." Videz torej vara, je nasmejano zatrdila Tanja, ki je priznala, da je bila nazadnje na pravem zmenku pred tremi leti. Ko je to izrekla na glas, je tudi sama pokazala, da je nad tem dejstvom rahlo šokirana.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Monja navdušena: Če bi me v tistem trenutku peljal v posteljo ... #video

 V oddaji Poroka na drugi pogled bodo tako trije komentatorji na glas povedali tisto, kar si zelo verjetno o dogajanju v šovu Poroka na prvi pogled mislimo vsi. Milan Gačanovič – Gacho obljublja, da bodo poskusili biti pri tem čim bolj duhoviti, sam pa je priznal, da v šovu navija za uspeh Hajdi in Anžeta: "On mora pokazati, da se on lahko nje dotakne. To mu pomeni veliko." Moški član komentatorske ekipe je nato razkril še svoj pogled na spolnost v odnosu: "Če se ujameš v seksu, je to zelo dobro oziroma odlično in zelo priporočljivo. Je pa to del veze, zato ta ne sme temeljiti samo na tem."

Komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled lahko na Planetu ujamete vsak četrtek ob 20.45. Od ponedeljka do srede ob 21.00 pa ne zamudite šova Poroka na prvi pogled, da boste lahko za domačimi zasloni tudi sami sodelovali pri komentiranju.
 
Leta štejejo
Planet TV Kazalo je odlično, na koncu pa ... #video
Oddajo Planet Vau lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Na poroki je prepoznala eno osebo #video
Elizabeta Skumavc
Planet TV Tej Slovenki je pot prekrižal sam Superman! #video
Patricija Pangeršič
Planet TV Znana Slovenka razkrila: Splavu je sledila zaroka #video
Leta štejejo
Planet TV Komičarka s posebnim trikom zmedla ustvarjalce oddaje #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte