SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Med pomerjanjem poročnih oblek nam je o partnerju zaupala to #video

0,27

termometer

Komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled je na sporedu vsak četrtek ob 20.45 na Planetu. Z vami bodo Špela Grošelj, Milan Gačnovič- Gacho ter Tanja Kocman. 

Poroka na prvi pogled Planet TV Kate ima dovolj Sandijevega pritoževanja: Zaslužim si več #video

Verjamem, da so moški lovci, nam razmišljanje o moških oriše nova komentatorka oddaje Poroka na drugi pogled Špela Grošelj. Ko spoznaš moškega, je po njenem mnenju predvsem energija pomembna pri tem, ali se bosta ujela. Tudi pri zunanji podobi ima predstavo o tem, česa si želi. "Jaz imam rada malce višje fante, take, ki hodijo na fitnes. Zato, ker so tisti, ki hodijo na fitnes, malce širši, in potrebujem malo širšega, da jaz nisem 'ta širša'." In čeprav dobro ve, kaj hoče, je mnenja, da njene želje niso nerealne, ampak verjame, da takšen človek nekje zanjo obstaja.

Trenutno je zadovoljno samska, pravi, a vseeno smo jo opazili ob pomerjanju poročnih oblek. S svojo izbiro je navdušila tako splet kot svoje sledilce na Instagramu, nam pa zagotovila, da se ne moži, ampak jo je očitno tako navdušil eksperiment Poroka na prvi pogled. Ob objavi je namreč dodala, da bo z veseljem vodila komentatorsko oddajo Poroka na drugi pogled.

Špela verjame v ljubezen na prvi pogled, saj jo je že doživela. Želimo ji, da bi nekoč doživela tudi svojo lastno poroko in končno obleka tudi prečudovito obleko, za katero je zapisala, da bi bila njena izbira na veliki dan.

Eksperiment Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do srede ob 21. uri. Komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled pa sledi v četrtek ob 20.45 na Planetu. 
Poroka na prvi pogled Planet TV Kate in Andraž sta se vendarle srečala na skrivaj #video Poroka na prvi pogled Planet TV Kate predlagala menjavo parov: tako ji je odgovoril Andraž #video Poroka na drugi pogled Planet TV Špela Grošelj o sokomentatorjih: Vsi smo malo odbiti
  Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin