SiolNET. Planet TV Novosti
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Ženin je s tem razkritjem poskrbel za presenečenje in zaskrbljenost staršev

0,04

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo, ki ga lahko od ponedeljka do četrtka spremljate na Planetu po koncu oddaje Exatlon so zakonci obiskali družine partnerjev. Matt in Daniel sta obiskala Mattove starše ter jim povedala, kako napreduje njuna zveza in kakšni so njuni načrti za prihodnost. Ob tem so bili starši sprva presenečeni, nato pa zaskrbljeni.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Že drugič odhajajoča nevesta je bila v resničnem življenju kaznovana za ta zločin

Matt in Daniel sta prva istospolno usmerjena zakonca, ki sta se poročila v britanski različici eksperimenta Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo. V tem je za zakonce nastopil čas, da se srečajo z bližnjimi. Matt in Daniel sta tako obiskala Mattove starše in jim na kosilu razkrila nekaj podrobnosti o svojem odnosu.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo | Foto: Printscreen Foto: Printscreen

Za prvo presenečenje je poskrbel Matt, ki je razkril, da sta si z Danielom že rekla, da se ljubita. "Resno?" se je sprva začudila mama, očeta pa je zanimalo: "Sta to resno mislila? Ker bi morala." Matt in Daniel sta prikimala, Mattova mama pa je samo dejala: "To, da sta si ljubezen izpovedala tako hitro, je presenetljivo."

Mattovi starši nad slišanim niso bili najbolj navdušeni. | Foto: Printscreen Mattovi starši nad slišanim niso bili najbolj navdušeni. Foto: Printscreen

Mama se ni mogla zdržati, da ne bi zakonca povprašala tudi o njuni prihodnosti po koncu eksperimenta, saj živita zelo daleč. Matt je pojasnil, da si Daniel zelo želi ostati na Severnem Irskem. "Načrtujem, da bi tam začel svoj posel, saj bi rad odprl meditacijski center, ki bi ljudem omogočil sprostitev ter odklop od telefonov in tehnologije," je pojasnil Daniel.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Razburjeni ženin zatrdil: Ta ženska laže!

Matt je nato mami priznal, da je sam odprt glede možnosti selitve in da bi moža lahko tako podprl. Tej izjavi je sledil skrb vzbujajoč izraz njegove mame, kar je opazil tudi Daniel, ki je to komentiral z besedami: "Starši so postali precej zaskrbljeni, ko je Matt omenil, da bi se preselil k meni na Severno Irsko, čemur se ne čudim, saj so kot družina zelo povezani. Videl sem tudi nekaj žalosti v materinih očeh, saj si ne želi, da bi se njen sin preselil na drug otok."

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Šok za nevesto: Njen mož je pred šovom pisal drugi udeleženki

Bo mamin odziv vplival na pomembno odločitev Matta, ki lahko prispeva k uspehu oz. neuspehu razmerja njenega sina? Vse to in še več lahko izveste že danes, ko bosta Matt in Daniel skupaj obiskala še Severno Irsko in bo Matt spoznal, v kakšno okolje bi se preselil.

Šov Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka po koncu oddaje Exatlon, ki se začne ob 20. uri. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Poglejte, kakšna kazen je doletela tekmovalce v Exatlonu #video Planet 18 Planet TV Na Hrvaškem slavil Matej Mohorič #video Exatlon Planet TV Poglejte, kdo so statistično najuspešnejši tekmovalci preteklega tedna #video Exatlon Slovenija Planet TV Po Exatlonu si želi čim prej ustvariti družino Planet 18 Planet TV Voditeljici Katarini Braniselj uspel nov podvig #video #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin