SiolNET. Planet TV Novosti
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Ti udeleženci naj bi po koncu šova zaslužili največ

0,06

termometer

Od ponedeljka do četrtka lahko na Planetu spremljate ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo, ki se začenja tik po Exatlonu. Nocoj se bodo pari sestali na zadnji skupni večerji, nato pa jih čakajo finalne zaobljube. Šov se sicer približuje koncu, Britanci pa so med njegovim snemanjem raziskali, katerim kandidatom se po koncu obeta največji zaslužek na družbenih omrežjih.

Zakonce v ljubezenskem eksperimentu Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo nocoj čaka še zadnja skupna večerja, v naslednjem tednu pa izmenjava končnih zaobljub na ceremoniji, kjer se bodo odločili, ali bodo ostali z zdajšnjim partnerjem tudi v resničnem življenju.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Ženin je s tem razkritjem poskrbel za presenečenje in zaskrbljenost staršev

Šov se tako počasi končuje, Britanci pa so raziskali, katerim kandidatom se obetajo največji zaslužki samo z objavljanjem sponzoriranih objav na družbenih omrežjih. Vodilni položaj med največjimi zaslužkarji ima Amy Christophers, ki je v šovu poročena z Joshuo Christiejem. V času pred snemanjem šova je imela sicer športna novinarka kar 118 tisoč sledilcev na Instagramu, kar bi ji  z objavo ene sponzorirane objave lahko prineslo dodatnih 181.300 funtov na leto. Dodamo lahko, da je njeno število sledilcev danes že poskočilo na 224 tisoč.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Že drugič odhajajoča nevesta je bila v resničnem življenju kaznovana za ta zločin

Na drugem mestu ji sledi njen mož v ljubezenskem eksperimentu – Joshua Christie – sicer poklicni športnik, model in DJ, ki se je v šov podal z nekaj več kot 67 tisoč sledilci na Instagramu, kar bi mu letno lahko prineslo minimalno dodatnih 106.700 funtov. Njegova številka sledilcev pa danes znaša že 133 tisoč, kar je približno enkrat več. Tako pri sledilcih kot pri zaslužku.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Razburjeni ženin zatrdil: Ta ženska laže!

Tretje mesto je zasedla nevesta, ki je bila sicer primorana prva zapustiti šov, a se je s svojo pojavo zagotovo vtisnila v spomin marsikateremu gledalcu. Govora je o Nikiti, ki je bila v eksperimentu poročena z Antom. Pred začetkom snemanja šova je imela na Instagramu 45 tisoč sledilcev, kar bi ji letno z dnevnimi objavami prineslo minimalno 63.300 funtov. Tudi Nikitino število sledilcev je danes že precej višje – 102 tisoč.

Pri vsem tem je treba poudariti, da Yorkshire Live ni upošteval zaslužkov, ki jih vsak od kandidatov zasluži z redno službo, in da raziskava zajema podatke iz časa snemanja šova.

Šov Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka po koncu oddaje Exatlon, ki se sicer začenja ob 20.00. Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine pa najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Modri bodo imeli v izločitvenem dvoboju vsaj enega tekmovalca #video Exatlon Planet TV Suverena zmaga Slovenije v Exatlonu #video Exatlon Planet TV Tekmovalcem zastal dih: spektakularna akrobacija na poligonu #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin