SiolNET. Planet TV Novosti
0,07

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

Že drugič odhajajoča nevesta je bila v resničnem življenju kaznovana za ta zločin

0,07

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo so se pari ponovno udeležili skupne ceremonije. Na njej je eksperimentu ponovno pomahala v slovo Alexis. Nevesta, ki tako v šovu ni imela sreče z dvema partnerjema, s katerima je poskusila, pa nesreča na tem področju ni tuja. Zaradi enega od bivših izbrancev je namreč zagrešila celo zločin, za katerega je bila tudi kaznovana!

Alexis je v ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo sprva vstopila z Jordonom. Četudi sta se zakonca nekoliko povezala po poročnem obredu, pa so bili medeni tedni na Maldvih zanju vse prej kot sanjski. Spori so se vrstili, eksplozijo čustev pa ste lahko videli tudi na prvi ceremoniji, ko je Jordon razkril, da je Alexis prevaral z drugo kandidatko in da bi v šovu rad ostal zaradi te.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Šokantno: Kandidatka prisiljena zapustiti šov, čemur je sledilo še razkritje o prevari in …

A Alexis se ni vdala. Na prvi skupni večerji, ki so se je kandidati v šovu udeležili dan pred omenjeno ceremonijo, je namreč spletla vez z Antom. Ant je bil sprva poročen z Nikito, a so ju strokovnjaki na prvi ceremoniji poslali domov zaradi agresivnega obnašanja njegove neveste. Ant in Alexis sta se nato odločila raziskati, ali bo prvim iskricam sledilo kaj več, zato sta eni od strokovnjakinj predlagala, da bi se v eksperiment vrnila kot par. Ta je njuno željo odobrila, povratek pa za novi par ponovno ni bil uspešen.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Presenečenje: V eksperiment sta se kot par vrnila ta dva kandidata

Na ceremoniji, ki ste jo gledalci lahko spremljali nazadnje, sta se namreč oba odločila, da eksperiment zapustita. "Ne bom se pretvarjal, da nekaj čutim, in jo zavajal," je dejal Ant. Alexis pa je pojasnila: "Noče se me dotakniti, zato se neprestano sprašujem, kaj je narobe z menoj. Mislila sem, da sva ekipa, a sem se motila."

Alexis tudi v drugem poskusu ni našla ljubezni v šovu. | Foto: Printscreen Alexis tudi v drugem poskusu ni našla ljubezni v šovu. Foto: Printscreen

Nesreča v ljubezni pa Alexis ni tuja. Že samo v šovu je imela dva neuspela poskusa na tem področju, že pred tem pa je bila v razmerju z zločincem, za katerega je zločin zakrivila tudi sama. Njen fant Kayode Oshin je namreč prestajal zaporno kazen, ona pa mu je med enim izmed obiskov v zapor poskušala pretihotapiti konopljo, ki jo je skrila v svoj nedrček, a so jo kriminalisti zasačili.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV To po odhodu iz šova počne izpadla nevesta

O tem je povedala: "Vem, da se sliši slabo, ampak tam, od koder prihajam, aretacija v povezavi z drogami ni tako nenevadna. Vedela sem, da je to, kar bom storila, narobe, in moje srce je bilo kot noro, ampak bila sem zaljubljena in želela sem mu pomagati." Za svoj zločin je Alexis prejela tri mesece in pol pogojne kazni ter 150 ur družbeno koristnega dela. Po tem je prekinila razmerje.

Šov Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka po koncu oddaje Exatlon, ki se pričenja ob 20.00! Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Razburjeni ženin zatrdil: Ta ženska laže! Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Šok za nevesto: Njen mož je pred šovom pisal drugi udeleženki Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Kako je britanska nevesta dosegla takšno transformacijo v enem mesecu?
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin