SiolNET. Planet TV Novosti
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo

To po odhodu iz šova počne izpadla nevesta

0,13

termometer

Na Planetu lahko od ponedeljka do četrtka po koncu oddaje Exatlon spremljate priljubljeni šov Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo. Nikita je bila prva nevesta, ki so jo strokovnjaki zaradi agresivnega obnašanja na skupni večerji poslali domov. S čim pa se ukvarja zdaj?

Nikita Jasmine se je v ljubezenski eksperiment Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo podala z željo, da spozna življenjskega partnerja. Strokovnjaki so bili prepričani, da je bil zanjo pravi kandidat specialist poslovnega razvoja in model Ant. Že takoj po poroki pa je Nikita razočarano dejala, da strokovnjaki pri tej odločitvi niso upoštevali njenih želja, saj je Ant predstavljal popolno nasprotje od njenih pričakovanj.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV S prve skupne večerje so jo morali odpeljati varnostniki

Napetost med njima se je na medenih tednih samo stopnjevala, višek je predstavljalo to, da je Nikita v svojega moža vrgla skodelico. Njeno agresivnost je pred vsemi kandidati pokazala tudi na skupni večerji, kjer so jo morali stran od kandidatov pospremiti varnostniki, vse to pa je strokovnjake pripeljalo do odločitve, da na prvi skupni ceremoniji Nikito pošljejo domov.

Po koncu snemanja šova Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo se je izpadla britanska nevesta najprej odločila, da bo nekaj časa namenila potovanju. Odpravila se je v London in Dubaj, januarja letos pa je ponovno poskusila najti srečo v ljubezni v drugem ljubezenskem šovu Celebs Go Dating. Tudi tam pri tem ni bila uspešna.

Nikita sicer dela kot model za spodnje perilo, odločila pa se je, da bo denar poskušala zaslužiti tudi z ustanovitvijo profila na socialnem omrežju OnlyFans. Tam objavlja zapeljive fotografije, mesečna naročnina pa stane 9,99 funta. Pred tem se je poslužila še ene lepotne operacije. Znano je, da si je dala že dvakrat povečati prsi, da je opravila tri posege liposukcije, da si je dvignila zadnjico in vstavila polnila v ustnice ter ličnice, ni pa izdala, kaj si je popravila tokrat.

Šov Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do četrtka, takoj po koncu oddaje Exatlon, ki se prične ob 20.00. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Kako je britanska nevesta dosegla takšno transformacijo v enem mesecu? Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Presenečenje: V eksperiment sta se kot par vrnila ta dva kandidata Poroka na prvi pogled: Združeno kraljestvo Planet TV Šokantno: Kandidatka prisiljena zapustiti šov, čemur je sledilo še razkritje o prevari in …
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin