Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 10. 2021,
13.40

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17

Natisni članek

Poroka na prvi pogled Planet TV

Četrtek, 14. 10. 2021, 13.40

2 leti, 6 mesecev

Poroka na prvi pogled

Kontroverzna udeleženka resničnostnega šova skoraj neprepoznavna #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,17
Poroka na prvi pogled | Foto Instagram

Foto: Instagram

Od ponedeljka do četrtka lahko po oddaji Exatlon Slovenija na Planetu ujamete nadvse razburljivo avstralsko resničnostno oddajo Poroka na prvi pogled. Ena najbolj kontroverznih udeleženk ljubezenskega šova je bila Ines Bašić, ki je po šovu poskrbela tudi za precej drastično spremembo svojega videza.

Vonj po strasti
Planet TV Kje se je zvezdnik skrival zadnjih osem let?

Ines je v šesti sezoni oddaje Poroka na prvi pogled, v kateri posamezniki iščejo ljubezen s pomočjo strokovnjakov, vsekakor postala tekmovalka, o kateri se je največ govorilo. Svojega moža je večkrat prevarala z drugim udeležencem šova, s svojimi komentarji, ki so bili neposredni in ostri, pa je velikokrat pustila preostale udeležence šova brez besed.

Še pred koncem eksperimenta sta se nato z možem Bronsonom odločila, da iz njega odideta, saj nista videla skupne prihodnosti in tudi ne možnosti za večno ljubezen.

Ines v oddaji Poroka na prvi pogled | Foto: Ines v oddaji Poroka na prvi pogled

Potem ko je šov zapustila, je Ines postala spletna vplivnica s skoraj 250 tisoč sledilci na Instagramu in to jo je pripeljalo tudi do sodelovanja z nekaterimi vrhunskimi blagovnimi znamkami, predvsem s področja lepotne kozmetike.

Ines danes:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines (@innnnnnes)

Ines, ki je v Avstralijo prišla kot begunka med vojno v Bosni in Hercegovini, je sicer odkrito priznala, da je po šovu prestala kar nekaj lepotnih popravkov in da je zanje zapravila več deset tisoč dolarjev − najbolj izstopajo novi zobje in popravljen nos. Nekateri sledilci so ji sicer očitali, da pretirava in da je postala skoraj neprepoznavna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ines (@innnnnnes)

V oddaji Poroka na prvi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do četrtka zvečer, tudi po odhodu Ines spremljamo razburljivo dogajanje.

Andreja Medvedič
Planet TV Vražja dama ni skrivala navdušenja nad možem druge #video

Že nocoj bomo lahko videli, kako se bodo pari po obisku družin vrnili v Sydney na še eno večerjo. Zveza med Jess in Mickom doseže dno, ker se Mick ne opraviči za stvari, ki jih je izrekel o Jessini družini. Jess ve, da je med njima konec, zato na večerji začne osvajati Dana.

Vražje dame
Planet TV Dama, ki je petke zamenjala za delovne škornje #video #foto

Tamara je po Jessinem obnašanju prejšnji teden še bolj pozorna, Dan pa prizna, da med njima še vedno ni iskrice. Mick pride na večerjo sam in skupino prepriča, da v svoj prav. Jess to sliši in postane jezna, saj Mick ni povedal najpomembnejšega. Heidi in Mike še nista rešila težav, ki sta jih imela na obisku, in se za mizo prepirata. Oba se strinjata, da je med njima najbrž konec. Jess izkoristi priložnost in sede poleg Dana, s katerim se še bolj povežeta. Prepriča ga, da se gresta pogovorit na samo, in takrat ga začne osvajati. Dan jo poljubi in ji reče, naj ostane v poskusu, da se bosta lahko bolje spoznala. Mick misli, da je to njegova zadnja večerja, Tamari pa se ne sanja, kaj se dogaja.

Oddaja Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do četrtka po Exatlonu. Zamujene vsebine pa si lahko vedno ogledate na videoplatformi Planeteka.si.

Pixie Lott, Gordana Grandošek Whiddon
Planet TV Slovenska plesalka prijateljuje s to glasbeno zvezdnico #video
Carmen Osovnikar
Planet TV Carmen: Moški bi moral imeti starejšo žensko #video
Exatlon
Planet TV Marjanca o nasprotnikih: Vsi bi morali na zdravljenje #video
Vonj po strasti
Planet TV Spremljajte novo telenovelo Vonj po strasti
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte