SiolNET. Planet TV Vražje dame
0,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vražja dama ni skrivala navdušenja nad možem druge #video

0,35

termometer

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, ki ga lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21.00, so se dame družile na srečanju v Štanjelu. Andreja Medvedič je tam imela priložnost spoznati Trenta Whiddona, moža Gordane Grandošek Whiddon. 

Vražji dami Gordana Grandošek Whiddon in Andreja Medvedič sta na srečanje v Štanjelu prispeli z mlajšima spremljevalcema. Gordana je namreč prišla s svojim možem Trentom, ki je od nje mlajši šest let, Andreja pa je prišla s svojim trenerjem fitnesa.

Vražje dame Planet TV Vražja dama priznala: Všeč so mi mlajši moški #video

Gordana je najprej opazila, da na srečanju manjka glasba, saj bi si želela malo zaplesati. "Ti bi šla plesat, ti imaš plesalca," je Andreja namignila na njenega moža Trenta, ki je poklicni plesalec. Gordana pa se je ob tem pošalila, da rade volje zapleše tudi z njenim spremljevalcem. "Če mi bo Trent to dovolil, ker me že postrani gleda. Arrrrr," je dodala v smehu.

V nadaljevanju je nato Andreja, ki navdušenja nad mlajšimi moškimi ne skriva, razkrila še svoje prve vtise o Gordaninem možu: "Trent je ena zelo simpatična oseba. Njemu nikjer ne bo težko s temi modrimi očmi, lasmi, pogledom, prijaznostjo."

Oddaja The Real Housewives Slovenija: Vražje dame je na Planetu vsako soboto ob 21.00. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Vražje dame Planet TV Slovenski plesalki je moral mož dvoriti kar šest let #video Vrazje dame Planet TV To vražja dama zameri svojemu očetu #video Pixie Lott, Gordana Grandošek Whiddon Planet TV Slovenska plesalka prijateljuje s to glasbeno zvezdnico #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa bomo lahko spremljali tudi na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin