SiolNET. Planet TV Vražje dame
4,47

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Real Housewives Slovenija: Vražje dame

Vražja dama priznala: Všeč so mi mlajši moški #video

4,47

termometer

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, ki ga lahko na Planetu ujamete vsako soboto ob 20.45, smo v prvi epizodi dobili vpogled v življenja vseh šestih vražjih dam in bili priča marsikateremu zanimivemu razkritju.

Šest samostojnih, temperamentnih in prepoznavnih Slovenk (Andreje Medvedič, Carmen Osovnikar, Gordane Grandošek Whiddon, Nike Čukur, Pike Zrim in Špele Kastelic) bo v oddaji The Real Housewives Slovenija: Vražje dame gledalcem pustilo pokukati v njihova življenja, ki so vse prej kot običajna. O njih bomo izvedeli marsikatero zanimivost.

Carmen Osovnikar Planet TV Carmen napovedala, da pred kamerami ne bo skrivala ničesar #video

V prvi oddaji je verjetno marsikoga presenetilo odkrito priznanje Andreje Medvedič, lastnice prvega modernega wellnessa z orientalskim pridihom v Sloveniji, ki je povedala, da jo s še eno vražjo damo in dolgoletno prijateljico Špelo Kastelic druži tudi to, da so jima všeč mlajši moški. Več v zgornjem videu.

Vražje dame Planet TV To so ženske, ki lepo živijo, a so za to tudi garale #video

Andreja Medvedič je sicer od ločitve od partnerja samska in poudarja, da bi se težko odločila za novo partnerstvo, vprašanje pa je tudi, ali bi se potencialni nov partner strinjal z odnosom, ki ga ima z nekdanjim možem, s katerim ima sina Nea. Kot sinov oče je namreč Andrejin nekdanji mož še vedno zelo vpet v njeno življenje, je pa tudi tisti, ki čuva Andrejinega psa Mika, kadar zanj potrebuje varstvo.

The Real Housewives Slovenija: Vražje dame so na Planetu vsako v soboto ob 20.45.

vražje dame Trendi Ali slovenske The Real Housewives živijo na račun svojih partnerjev? The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Planet TV Preverili smo, ali so vražje dame, res vražje #video The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Planet TV Od ekskluzivnih zabav, glamurja do kamer v spalnici #video  
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na Youtubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa bomo lahko spremljali tudi na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin