Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 12. 2021,
7.33

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Sanja Grohar Planet Vau Vražje dame Carmen Osovnikar

Sreda, 15. 12. 2021, 7.33

2 leti, 4 mesece

Planet Vau

Carmen Osovnikar: Vse se vrača, vse se plača #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

V oddaji Planet Vau, ki jo na Planetu lahko ujamete vsako soboto ob 18.30, je tokrat nekdanja vražja dama Carmen Osovnikar predstavila dobrodelni koledar, ki so ga izdelale vražje dame in s katerim zbirajo sredstva za društvo Slo Canis. Kako bo društvo sredstva porabilo, kakšno lepo gesto so za društvo storile vražje dame in kako lahko pomagate tudi vi, pa razkrivamo spodaj.

Nika Čukur, Carmen Osovnikar, Špela Kastelic, Andreja Medvedič, Katarina Benček, Pika Zrim in Gordana Grandošek Whiddon, ki ste jih lahko na Planetu spremljali v šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, so se s svojimi štirinožnimi prijatelji slikale za dobrodelni koledar, ki ga je v oddaji Planet Vau predstavila Carmen Osovnikar.

Tetoviranje - Pika in Gordana
Planet TV Tako sta videti novi tetovaži vražjih dam #video

Prva fotografija v koledarju je fotografija Gordane, ki je na njej brez svoje psičke, saj je ta umrla. Vražja dama je na fotografiji zato izpostavila svojo tetovažo, ki jo je posvetila spominu na ljubljeno psičko. Na naslednjih šestih fotografijah so preostale vražje dame s svojimi kužki. Izdelava celotnega koledarja je zahtevala veliko dela, najbolj pestro pa je bilo ravno na fotografiranju Carmen Osovnikar in njenega psička Asha.

Koledar
Planet TV Vražje dame so sezono končale z dobrodelnim koledarjem #video

"Moj Ash se je pokakal," je razkrila Carmen in še dodala: "To je bila res ena nova dogodivščina, ki je po mojem mnenju nobena od nas ne bo pozabila." Njihovega koledarja pa ne bodo pozabili niti v društvu Slo Canis, kjer se ukvarjajo s šolanjem psov spremljevalcev. Z denarjem, ki ga bodo zbrali v obliki donacij v zameno za koledar, bodo ustvarili čutno sobo.

Carmen Osovnikar
Planet TV Nejevoljna Carmen v večerni toaleti pobirala pasje iztrebke #video

Predsednica društva je v nadaljevanju pojasnila pomeni te sobe: "V sobi bodo terapevtski psi, ki bodo opravljali vlogo pomožnega delovnega terapevta. Naš namen je, da čutno sobo opremimo s pomočjo strokovnjakov, predvsem za avtistične otroke in tudi za druge. Delovne terapije, ki bi jih izvajali v tej sobi, bi za otroke, tako si želimo, izvajali brezplačno."

Vražje dame so društvu Slo Canis podarile tudi donacijo v višini tisoč evrov, ki bo društvu pri ustvarjanju čutne sobe v veliko pomoč. Carmen je ob tem dejala: "Če veš, da si naredil nekaj dobrega, se tudi sam bolje počutiš. Sama vem, da ko nekomu pomagam, se mi to v življenju vedno povrne. Vse se vrača, vse se plača."  Predsednica društva je odkrito dejala, da je bila to izredno lepa gesta vražjih dam.

Vražje dame
Planet TV Vražje dame so z nostalgijo delile vtise o prvi sezoni #video

Mesec december pa je tudi mesec obdarovanj in koledar je lahko krasno darilo. Prejmete pa ga v zameno za donacijo, ki jo lahko društvu namenite s poslanim sporočilom SMS: PES5 na 1919. "Do zdaj smo jih razposlali že 300," je zadovoljno dejala predsednica društva Slo Canis, Carmen pa je ob tem spodbudila Slovence, naj donirajo in tako pomagajo, da bodo tudi drugi lahko srečni in imeli lep december.

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, si lahko na Planetu ogledate vsako soboto ob 18.30.  Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Tina Gorenjak, Arnej Ivkovič
Planet TV Tina Gorenjak priznala: Zaradi samskega stana sem bila prav žalostna #video
Asja Bonnie Pivk
Planet TV To je dekle, ki je postalo letošnja Miss Earth Slovenije #video
Rebeka Dremelj, Sebastian
Planet TV To bosta slovenska pevca storila za slovenske otroke #video
Klemen Slakonja
Planet TV Klemen Slakonja priznal: Zakalkuliral sem se #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte