Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 12. 2021,
14.34

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51

2

Natisni članek

The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Nika Čukur Špela Kastelic Andreja Medvedič Pika Zrim Katarina Benček Carmen Osovnikar Gordana Grandošek Whiddon Vražje dame

Četrtek, 2. 12. 2021, 14.34

2 leti, 4 mesece

Vražje dame so sezono končale z dobrodelnim koledarjem #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,51

2

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame je v soboto z deseto epizodo končal sezono blišča, zabavnih ženskih pripomb in druženja ob iskrenih pogovorih. Vražje dame, ki so v preteklih epizodah pozirale za glamurozen koledar v družbi štirinožnih prijateljev, so poskrbele tudi za dobrodelno noto in donacijo v višini tisoč evrov namenile društvu SLO-CANIS.

VD na praznovanju
Planet TV Vražje dame na praznovanju: "Bolje je bilo poskrbljeno za pse" #video

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame je slovenskim gledalcem in gledalkam odstrl življenja sedmih uspešnih in samozavestnih dam, ki so kameram dovolile vpogled v svoj način življenja, pokukali pa smo tudi v njihovo zasebnost. Vedno odločne in nikoli zadržane so upravičile naziv vražjih dam ter zakuhale tudi kakšen prepirček in s kakšno izjavo poskrbele za dvig obrvi, a druženje je spremljalo tudi veliko srčnosti.

Vražje dame | Foto: Planet TV/ Ana Kovač Foto: Planet TV/ Ana Kovač

Ta je prišla v ospredje tudi pri ustvarjanju posebnega koledarja v družbi štirinožcev. Pobudo za dobrodelni koledar je dala Carmen Osovnikar, za primerno oblačilo za vsako damo je poskrbela Gordana Grandošek Whiddon, za vodenje projekta pa Andreja Medvedič. Na fotografijah so prav vse dame, poleg omenjenih še Pika Zrim, Katarina Benček, Nika Čukur in Špela Kastelic, vsaka pa je morala na fotografiranju sodelovati s pasjimi modeli, kar je poskrbelo tudi za nekaj zabavnih zapletov. 

Glamurozen koledar Vražjih dam je lahko tudi vaš! Sodelujte v nagradni igri na naši Facebook strani!

Vražje dame so donacijo v višini tisoč evrov namenile društvu SLO-CANIS | Foto: Planet TV/ Ana Kovač Vražje dame so donacijo v višini tisoč evrov namenile društvu SLO-CANIS Foto: Planet TV/ Ana Kovač

Glamurozni koledar je tudi dobrodelen in vražje dame so se odločile, da bodo tisoč evrov namenile društvu SLO-CANIS, ki se ukvarja s šolanjem psov spremljevalcev, pri njih pa se je šolala tudi Gordanina psička Buddy. Društvo bo sredstva namenilo ureditvi čutne sobe za otroke, v kateri bodo izvajali terapije s psi za otroke z različnimi težavami.

Če ste katero od epizod prve sezone šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame slučajno zamudili, si jo lahko, poleg drugih ekskluzivnih vsebin, ogledate na Planeteka.si.

Špela in Tajda, Tunolov
Planet TV To je razlog, da je vražja dama prekipevala od jeze #video
Katarina Benček in Marko
Planet TV S tem je vražja dama povsem osupnila svojega izbranca #video
Katarina, Gordana, Carmen
Planet TV Tako so se vražje dame odrezale pri delu na kmetiji #video
 Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

 

Ne spreglejte