SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To bosta slovenska pevca storila za slovenske otroke #video

0,01

termometer

V magazinski oddaji Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, sta tokrat gostovala slovenska pevca Rebeka Dremelj in Sebastian. Razkrila sta, da nameravata z obiskom Božička združiti slovenske otroke, lotila pa sta se tudi reševanja kviza, ki se je navezoval na njuno že 20 let trajajoče prijateljstvo.

Slovenska pevca Rebeka Dremelj in Sebastian sta najprej spregovorila o svojem prijateljstvu, ki traja že 20 let. Sebastian se je pošalil, da sta vsaj videti vedno mlajša, Rebeka pa je pikro pripomnila: "Ti ne, oprosti." Nato sta razkrila, da sta se leta 2001 spoznala na izboru Miss Slovenije, na katerem je Rebeka tudi osvojila ta laskavi naziv.

Sebastian Planet TV Včasih ga niso mogli spraviti na plesišče, danes pa ima svojo plesno šolo #video

Pevca sta v spregovorila tudi o svojem poklicnem sodelovanju in izpostavila skupen projekt za pesem Karneval. "Takrat sva združila celotno Slovenijo. Res je bil lep projekt," je nostalgično dejala Rebeka. Slovenijo oziroma slovenske otroke pa nameravata pevca ponovno združiti letos. Odpravljata se namreč na Laponsko k Božičku.

Soršak Planet TV Poznate bobnarjev projekt Dobrodelna kitara 20 za 20? #video

"Nujno potrebujemo to v današnjem času, ko je prisotno veliko negative," je dejal Sebastian. V nadaljevanju je pojasnil: "Letos bova poskrbela, da se želje izpolnijo vsem. Otroci nama lahko pošljejo pisma, midva pa jih bova dostavila do Božička." Rebeka je v nadaljevanju povedala še naslov, kamor otroci lahko pošljejo napisana pisma.

Naslov, kamor otroci lahko pošljejo pisma za Božička. | Foto: Naslov, kamor otroci lahko pošljejo pisma za Božička.

Pevca sta povedala več tudi o svoji novi božični pesmi, ki sta jo posnela v koči na Pohorju. "Z videospotom sva želela ustvariti zimsko božično pravljico," je priznal Sebastian.  Več v zgornjem videu.

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.30. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Perica, Robert Planet TV "To je tako, če si poročen z osebnoizpovednim komikom" #video Nik Škrlec Planet TV To je Slovenec, ki zna našteti 3.141 decimalk števila pi #video Nives Orešnik Planet TV Nives Orešnik: To je bila ena boljših odločitev, ki sem jih sprejela v življenju #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin