SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,37

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

"To je tako, če si poročen z osebnoizpovednim komikom" #video

0,37

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo vsako soboto ob 18.30 na Planetu vodi Sanja Grohar, smo se tokrat pogovarjali s komikom Perico Jerkovićem. V pogovoru je sodeloval tudi Robert Petan, glasbenik, ki skupaj s komikom ustvarja predstavo z naslovom Zbogom korona, mi gremo na dopust.

V tokratni oddaji Planet Vau je slovenski komik Perica Jerković spregovoril o svoji predstavi, ki nosi naslov Zbogom korona, mi gremo na dopust. Predstava je nastajala čez vse mesece razsajanja novega koronavirusa, ko pa je Perica Jerković na svoji rojstnodnevni zabavi spoznal Roberta Petana, se mu je porodila ideja o piki na i - humornih pesmih, ki bodo dopolnile vsebino predstave.

Robert Petan med predstavo Perice Jerkovića | Foto: Robert Petan med predstavo Perice Jerkovića "Skozi celo predstavo on predstavlja generalni pogled, jaz pa govorim konkretno o svoji družini. Nič ni izmišljeno," je priznal Perica. Ob tem je komik dodatno pojasnil, da žena ni imela prav veliko besede pri temi predstave: "Če si poročen z osebnoizpovednim komikom, nimaš izbire." Perica je dodal, da je žena vseeno razumevajoča, ker ve, da bodo njegove predstave prinesle denar v hišo.

Osebno z Valentino Plaskan Planet TV Nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan

Gledališka komedija Zbogom korona govori o epidemiji, družinskih zagatah, dopustu ter vseh pravilih, napetostih in odrekanjih. Celotno vsebino pa na šaljiv in ironičen način dopolnijo kantavtorske pesmi Roberta Petana. Ta je o sodelovanju s Perico dejal: "Sem izredno navdušen in hvaležen, da sem se lahko udeležil nečesa takega z njim, ki predstavlja vrh slovenskih komikov."

milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar

V nadaljevanju je Robert Petan razkril še: "V predstavi bi lahko zamenjala vlogi, ni pa priporočljivo. Jaz bi bil mogoče humoren, ampak to bi mislila manjšina ljudi." Perica sicer pogumno zaigra na kitaro v začetku predstave, v nadaljevanju pa to raje prepusti profesionalcu.

Magazinsko oddajo Planet Vau, ki jo vodi Sanja Grohar, lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.30. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Nives Orešnik Planet TV Nives Orešnik: To je bila ena boljših odločitev, ki sem jih sprejela v življenju #video Soršak Planet TV Poznate bobnarjev projekt Dobrodelna kitara 20 za 20? #video Gordana Grandošek Whiddon Planet TV Takšni so v resnici ameriški zvezdniki, s katerimi je sodelovala vražja dama #video

 

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin