SiolNET. Planet TV Novosti
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan

0,15

termometer

Osebno z Valentino Plaskan |  | Foto:

V nedeljo, 14. novembra, bo na Planetu ob 18.15 prvič na sporedu nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan. Gost prve oddaje bo direktor NIJZ Milan Krek.

Voditeljica Valentina Plaskan bo v odkritih pogovorih gostila vrhunske strokovnjake, ki premikajo meje znanosti, športnike, ki nas z izjemnimi dosežki puščajo odprtih ust, gospodarstvenike in inovatorje, ki našo majhno državo postavljajo na zemljevid svetovne gospodarske elite ali pa politike, ki tako ali drugače upravljajo naša življenja. Z različnimi osebnostmi bo Valentina Plaskan spregovorila o tem, kaj zares gradi podobo, ki nam jo kažejo v javnosti, kaj stoji za odločitvami, o katerih največkrat govorijo z navidezno hladnostjo in o vsem, kar jih žene, da dnevno presegajo meje mogočega. Kaj pa težave nas "običajnih" državljanov, jih sploh poznajo? Tudi na to nam bodo morali odgovoriti.

Prva oddaja Osebno z Valentino Plaskan bo na Planetu že to nedeljo ob 18.15, gost prve oddaje pa bo direktor NIJZ Milan Krek.

Denis Malačič Planet TV Novinar odkrito spregovoril o svojem boju z zahrbtno boleznijo #video Planet TV Planet TV Planet praznuje 9. rojstni dan! #video Planet 18 Planet TV Sovoditelj ji je prvi dan na Planetu svetoval tole #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin