SiolNET. Planet TV Novosti
0,66

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet 18

Sovoditelj ji je prvi dan na Planetu svetoval tole #video

0,66

termometer

Planet 18

Z novim tednom je v studio Planet 18 vkorakala tudi nova voditeljica. Igorju Krmelju se je pridružila Katarina Braniselj, ki bo s sovoditeljem izmenično vodila osrednja informativna poročila na Planetu.

Planet 18 Planet TV Katarina Braniselj je nova voditeljica Planet 18 #video

Tik pred njeno prvo oddajo pa sta gostovala v našem jutranjem programu, oddaji Jutro na Planetu. Voditelja se še spoznavata in sta ugotovila, da bo Igor poskrbel, da se bosta v službi bolj zdravo prehranjevala z dobrotami z njegovega vrta, Katarina pa bo kaj zdravega spekla. Dobil pa je tudi že namig, kaj narediti, ko ima sovoditeljica slab dan in je sitna, kot pravi sama.

Igor Krmelj je Katarini Braniselj za prvi dan svetoval, naj krmari čez dan kot morska deklica, ki je pred njima gostovala v studiu. Jaz sicer nisem bil vržen v vodo, tako kot Katarina, ampak ji želim vso srečo, je dejal Igor.

Planet Vau Planet TV Ko ti ob petih zjutraj doma pozvoni novinarska ekipa, presenečenje! #video

Danes v Planet 18 pa ne zamudite vsega o interpelaciji zoper notranjega ministra Aleša Hojsa, ki mu očitajo odgovornost za soustvarjanje izrednih razmer v državi. Poleg tega naj bi v Zdravstvenem domu Žalec dva zaposlena za nekaj sto evrov izdajala lažna potrdila o cepljenju. Celjski kriminalisti zadevo že preiskujejo, kako se je odzvala direktorica zdravstvenega doma?

Pogovarjali se bomo tudi o tem, ali je Vizjakov posnetek pogovora s podjetnikom Petanom plod montaže ali je avtentičen. V živo bo na to vprašanje odgovoril eden najbolj priznanih tonskih mojstrov pri nas Mitja Krapša.

Danes pa je javnost zgrozil posnetek z gorenjskih avtocest. Po vozišču so se sprehajali trije najstniki, eden se je celo ulegel na sredino cestišča. Razlog za takšno početje pa naravnost bizaren. Bodite z nami!

Oddaja Planet 18 vsak dan ob 18. uri na Planetu. Z vami bosta Katarina Braniselj in Igor Krmelj. Ne zamudite!
Jutro na Planetu Planet TV Veljal je za favorita Exatlona, zdaj upe polaga vanj #video Exatlon Planet TV Tekmovalci razkrili, kaj pomenijo njihove tetovaže #video  
Nipke Planet TV To je bil šok za slovenskega raperja #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin